Melyik kozmetikai cégnek vannak a leginkább természetes összetevő amelyik nem okoz allergiát? Legjobb arc és testápoló érdekelne.
Én évek óta befejeztem a Vichy típusú cégekkel, figyu egyet tehetsz, olyan termékeket keress, amikben nem találhatóak az alábbi mérgek: paraffin, parabenek, propylenglykol, sodium lauryl sulfate, PEG.
Nem véletlenül bíznak az orvosok patikai készítményekben, azt írják fel különböző bőrproblémákra. Én amit kipróbáltam, és maximális biztonsággal használhatod az egy gyógyszertári család. Én innen rendelgetek meg a rokonság:
www.magisterproducts.hu
köszi mindkettőtöknek. shea vajat próbáltam már, de nekem kicsit zsíros volt arcra. ajkaimat picit meg kiszárította. Vichy méregdrága és utánajártam picit... valóban tartalmaz az általad említett káros összetevőket (legalábbis egy részüket).
nem hallottam még a Magister termékcsaládról, de akkor kipróbálom. ...profinak tűnik a webshopjuk is és valóban előny, hogy nagy tisztaságú alapanyagokból dolgoznak. köszi, titkon remélve pont valami ilyesmi választ vártam :-)
"Melyik kozmetikai cégnek vannak a leginkább természetes összetevő amelyik nem okoz allergiát?"
Te egyébként lenni magyar?
Bocs, tabletről írtam és folyamatosan kijavítja baromságokra a mondandómat.
Azóta megérkezett a Magistertől egy
Rózsa Arckrém és egy Hialuronsavas Szemránckrém.
Mindkettő fenomenális. Szemránckrém gyakorlatilag 2 nap alatt csodát tett és csak napi 2x kentem.
Édesanyámnak pedig egy Narancsbőr elleni feszesítőt rendeltünk és az valami hihetetlen. Fogok még onnan rendelni az hótziher. Remek cég. Kiváló árszabással és minőséggel. Köszönöm mégegyszer mindenkinek a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!