Mik a legjobb természetes gyulladáscsökkentők?
Figyelt kérdés
Főleg olyanok, amikből az sem baj, ha túl sokat eszik az ember, hogy ne ártson.#koleszterin #természetes gyulladáscsökkentő
2016. szept. 5. 16:52
2/16 A kérdező kommentje:
kösz.
2016. szept. 7. 21:40
4/16 A kérdező kommentje:
Az bizony baj.
2016. szept. 7. 22:55
6/16 A kérdező kommentje:
Csak mert az ananász trópusi gyümölcs, a mérsékelt éghajlaton nem hiszem, hogy ugyanolyan hatékony, sőt.
Nem nekünk való.
2016. szept. 7. 23:22
8/16 A kérdező kommentje:
Kösz; iszom is, de mást is, többet is jónak tartanék.
Nem tudom, miért nincs kint a téma, amit beírtam, de koleszterinnel kapcsolatban érdekelne.
Eszem szardíniát majdnem minden nap, szeretem a kamillateát is, a zabpehelyre lecitint teszek.
Minden ok nélkül mindig magas volt a koleszterin szintem.
És az attól is lehet, ha az erek fala gyulladáésban van, azért gondoltam, hogy megpróbálhatnék más gyulladáscsökkentőket.
Az ananászról beszélve, még régebben hónapokig szedtem bromelaine-t, ami ananászkivonat, de semmi változás nem volt. Úgyhogy nem kültöttem tövább hiába a pénzt rá.
2016. szept. 8. 01:05
9/16 anonim válasza:
Nem eszel véletlenül zsíros,cukros kajákat vagy műkaját,italt? Általában mit eszel? Sportolsz e?
10/16 anonim válasza:
Vitamint,kalciumot, stb használsz e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!