Mennyi idő míg áttisztítja a gyógytea a szervezetem?
Már régebben is ittam gyógyteákat, mind magam szedem, szóval nem veszem őket. Kb 1 hónapja megint kiújult az akném, ha lehet így mondani. Túl zsírosan étkezem, a pattanások azt mutatják, hanyagoltam is egy ideig, de valamiért megint visszaestem. Továbbá az ilyen pattanás térképek szerint a májammal is van gond, plusz lép is. Az egyik könyvben láttam a mezei katángot mint nagyon jó tisztítót, már egy hete iszom, diófalevéllel és cickafarkkal keverve.
A kérdésem röviden: mennyi idő míg a tea kitisztít?
Gyulladás van a szervezetedben. Ha hevített növényi olajokat, és úgy általában túl sok omega 6 zsírsavat fogyasztasz (az omega 3 - omega 6 arány ideális esetben 1:1), már meg is van az egyik lehetséges bűnös.
Lehet baj a bélflóráddal is, probiotikumokkal, nyers hagymafélékkel, fűszerekkel tudsz rajta javítani.
Szerintem nézd meg Gyuri bácsi honlapját, ő minden gyógynövényhez leírja, hogyan és mennyit, mennyi ideig érdemes fogyasztani, és milyen hatása van (ha még nem olvastad eddig).
Általános iskolás biológia:
Az ember mindenevő(gumós fogazat). Ha kizárólag növényevők lennénk, hidd el, az emberi szervezet arra állt volna rá.
Válasz:
Igyál meg 2dl Domestos-t. Percek alatt úgy kipucol, hogy ihaj. Még a perem alatti vízkövet is feloldja.
Ui.: Domestos-t nehogy komolyan vedd! Erősen mérgező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!