Máriatövismagot egyben szeretném enni, mennyit lehet egy alkalommal, hogy kell adagolni?
Sajnos egy kis elhízásom volt az utóbbi három évben aktív sport részleges abbahagyása miatt.
A máj értékeim enyhe májnagyobbodást és zsírmájat mutatnak, sajnos, pedig utálom az alkoholt, sosem ittam, nem szeretem, se cigi, se kávé.
Máriatövismagot ajánlottak többen, az olaj nem vált be, ezért most vettem magot, nem őrleményt, hanem teljes magvakat, de nincs rajta, hogy hogy kell enni, és az eladó se tudta.
Kérem, akinek van tapasztalata máriatövismaggal, írjon!
A tudományos állítások és számítások szerint, egy zsíros deszka nem hordoz magában annyi, a ma ismert energiákból, amennyit egy ember képes vele elvégezni! Az élő szervezet honnan veszi azt a pluszt, ami a számításokon túl megjelenik? Ha ezen kicsit elelmélkedsz, egyértelművé válik, hogy kell lennie valaminek amit a tudomány még nem ismer!(hidegfúzió, kvantummechanika)
Az ember programozása azon műlik, hogy mire építi fel eszméit. Ha az alapjaiban rossz, az még tudományosan magyarázható, alátámasztható. De nem biztos, hogy valós!
Ha te arra építesz, hogy nincs több, nincs jobb, és nincs eredményesebb mint ami a tankönyvekben le van írva, nos ebben az esetben képtelen vagy gondolataidat áthangolni, ezért beszélgetésünk felesleges!
Sziasztok! :)
Hát micsoda kalandos és értelmes vita alakult itt ki, nagy öröm volt végigolvasni, köszönöm mindannyiótoknak, örülök, hogy írtatok, és hogy komolyan vettétek a témát.
A magokat elkezdtem egy hónapja enni, eszegetem, naponta 1-2 alkalommal 10-15 szemet, nagyon finom, nem is keserű, csak olyan gyógynövényízű, olajjal valóban jobban csúszik, van hogy azzal veszem be, van hogy csak rágcsálgatom, jól érzem magam tőle, meglátjuk, a vérvétel majd mit mutat ki, sikerült méregteleníteni.
Mindenkinek zöld kezeket osztogattam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!