Máriatövismagot egyben szeretném enni, mennyit lehet egy alkalommal, hogy kell adagolni?
Sajnos egy kis elhízásom volt az utóbbi három évben aktív sport részleges abbahagyása miatt.
A máj értékeim enyhe májnagyobbodást és zsírmájat mutatnak, sajnos, pedig utálom az alkoholt, sosem ittam, nem szeretem, se cigi, se kávé.
Máriatövismagot ajánlottak többen, az olaj nem vált be, ezért most vettem magot, nem őrleményt, hanem teljes magvakat, de nincs rajta, hogy hogy kell enni, és az eladó se tudta.
Kérem, akinek van tapasztalata máriatövismaggal, írjon!
Máriatövismagot csak száraz állapotban tanácsos a szervezetbe bevinni. Mivel pl. a tea meg az őrleménynél ezt nem tudjuk betartani és így jócskán c sökken a hatása. Azért forgalmazzák kapszula, vagy filmbevonatos tbl. kivitelben is.
Ha valami hatásosat keresel, nézz utána a Reg-Enor –nak.
Már írtam, hogy most vettem.
Már megvan, itt van egy zacskónyi mellettem, egészben, kis magok.
Nem teát kell belőle főzni, hanem megenni.
De mennyit egyszerre?
18 éve abbahagytam a piálást. A májam már teljesen feladta a hozzáfúzött reményeket közel 25 évi illuminációtól. Ekkor vettem máriatövis magot, a nadrágzsebembe burítottam, és mikor eszembe jutott lenyeltem belőle egy csipetnyit. olyan 8-10 szemet. 6-8 hónap elteltével kezdtem jobban érezni magam, azóta sincs a májammal semmi gond.
A kutyám kullancs csípés okozta májkárosodását is így kezeltem ki. 8-10 szemnyi tövismagot dobtam a torkába, amit egészben volt kénytelen lenyelni. Másfél hónap elteltével a kutyus a régi lett. Egy évvel később ismét jelentkeztek nála a korábbi tünetek, ismét nekiálltam magot etetni vele. Mikor mondtam neki, "gyógyszer" már ült is le elém, várta a magokat. Ismét egy hónap múlva elérte eredi állapotát, ennek már vagy 5 éve. A kiskutyámmal még mindíg boldogok vagyunk.
Nem kell horribilis összegeket költeni a szintetikus sz#rokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!