Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Köhögés. Mit tehetek ellene?

Köhögés. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Megfáztam és ahogy múlik a náthám úgy súlyosbodik a köhögés.

éjszaka a legrosszabb....

Néha száraz néha meg váladékos a köhögés:(

radipont szedek de nem segít:(

2010. márc. 8. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Stodal szirupot.Ez egy homeopátiás szer,nekünk bevélt!
2010. márc. 8. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Akarom mondani bevált!
2010. márc. 8. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Lándzsás útifű szirup. Edig körülöttem mindenkinek segített, kicsit nekem is enyhítette, bár én már 6 hete fuldoklok és csak nem akar múlni. Igyál bodzateát az is nagyon jó és még finom is:)
2010. márc. 8. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Éjszakára: egy törölgetőruhát kenj be vastagon disznózsírral, és tedd a mellkasodra, huzz rá egy trikót, hogy ott is maradjon. Nefélj, nem fogsz éjszaka zsírban úszni, felszívódik. Ez nagyon szépen felszakítja a hurutot.

Igyál hagymateát: 1 nagyobb fej hagymát megtisztítva, bevagdosva 1 liter hideg vízben felteszed főzni, kis lángra. Ha kezd gyöngyözni, NE FORRJON, leveszed a tűzről, és szórsz a tetejére majorannát, letakarod. Másik edényben 2 púpos evőkanál kristálycukorból kis lángon égetettcukrot készítesz, nem túl sötétre, ha kész, rászűröd a teát. Én szalvéta vagy papírzsebkendő 1 rétegét szoktam a szűrőbe tenni, hogy ne úszkáljon a bögrében a majoranna. De ha elég sűrű a szűrőd, akkor nem kell. Ha az égetettcukor feloldódott a teában, fogyasztható. Nap közben, de esete lefekvés előtt mindenképpen, langyosan. A közérzeted is jobb tőle.

Ha nem bírod meginni, (szerintem nem rossz) akkor lándzsás utifű ami használhat.

2010. márc. 8. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!