A kislányomnak magas a vérnyomása, hogyan lehet csökkenteni?
Szerintem felesleges kiiratnod. Ennie kell valahol. De ha meg tudod oldani, hogy otthon egyen, elég ügyes ahhoz, hogy megtalálja, kiszedje és megmelegítse magának az ebédet, akkor egyen otthon.
De ezt is a dietetikustól kéne megkérddezni, hogy az a szénhidrátmennyiség belefér-e amit a suliban eszik. Nullszénhidrátos diétára úgysem fogják fogni őt, pontosan amiatt amit már írtam. Mert gyerek.
Drukkolok nektek.
Két javaslat:
Prof. Dr. Török Szilveszter könyve: Megszentelt egészség
Egy lúgos vizet készítő gép (pénzes): www.ionizaltviz.hu
Sziasztok!:)
Szerintem mindenképp vidd el orvoshoz, azzal nem árthatsz...főleg hogy csak 11 éves...bár megijedni nem kell, nagyon sok gyereknek vannak vérnyomásgondjai sajnos..
Én már 13 éves korom óta szedek vérnyomáscsökkentőt, hozzáteszem nem vagyok túlsúlyos...
A doktornő azt mondta hogy ilyen korban még be lehet állítani a vérnyomást jóra...de minél elöbb elkezdi annál jobb...
Én Betalocot szedek, az nagyon jó és úgy néz ki h lassan már abba is hagyhatom a szedését...épp itt lesz az ideje...
Bár rengeteg vizsgálatot csináltak hogy miért magas de nem tudták megállapítani...a pajzsmirigyre gyanakodnak...
Sok sikert és mielőbbi gyógyulást nektek!!!:)pusziii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!