Kislányomnak 38 fokos a láza de más baja nincs úgy értem nem folyik az orra meg nem köhög mitől lehet magas a láza?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 20:50
1/8 anonim válasza:
Szia!
A jó hír, hogy 38 fok még nem vészesen magas láz. Igazi lázról 38,5 felett beszélhetünk.
A kevésbé jó, hogy az okokat itt max. csak találgathatjuk,de dokinak kellene megvizsgálni. Lehet hőemelkedés, pici láz pl. a fogzástól is; de sok más okból is.
2/8 anonim válasza:
Szia, mindenképpen lássa doki, nálunk is lázzal kezdődött aztán jött a többi, (fülgyulladás), a láz már jelez valamit, de ezt csak az orvos tudja megmondani mit!
3/8 anonim válasza:
Mi is most estünk át egy lázas betegségen. Nálunk is csak a láz volt tünet, majd az orvosi vizsgálat után mondta a drnő, hogy a torka is piros. 3-4 napig tartott. Jobbulást.
4/8 anonim válasza:
Ha vírusos fertőzés, az is igy tud indulni. Este simán láz, éjjel még magasabb, majd másnap a többi tünet, pl orrfolyás, torokfájás, majd köhögés....ha holnapra semmi baja, akkor simán fogtól is lehet. De ilyen influenzás-megfázásos időszakban sanszos, hogy az előbbi:(
5/8 anonim válasza:
nem kapott az utóbbi 1 hétben oltást??
6/8 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy elviszed orvoshoz, és Ő majd megmondja , hogy mitől lehet.
7/8 anonim válasza:
Az én kisfiamnak tegnapelőtt éjszaka, és tegnap egész nap láza volt, 38.2. Éjszaka már nem volt gond és mára el is múlt. Kopp-kopp. A dokit felhívtam (de csak lázcsillapítás ügyében). Nálunk az az eljárás, hogy 2-3 nap lázas állapot után kell vinni orvoshoz (persze túl magas láznál hamarabb). Ha nem múlt volna el mára, mi vittük volna. És nem volt semmilyen más tünete!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,le vittem a dokihoz és mondtam ,hogy nem lát semmit lehet tényleg a fogacskája!
2011. febr. 10. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!