9 hónapos kislányomnak ma 39 fokos láza lett. Semmi más tünete nincs. Lehet attól ilyen magas láz, hogy nő a foga? Az ennivalót nem akarja elfogadni, csak inni akar mindig.
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 14:59
1/7 anonim válasza:
Szerintem jo lenne ha orvoshoz vinned,a fogzas azert nem jar ekkora lazzal tudtom szerint,az en gyerekemnel csak a nyalazas es a nyugosseg volt a tunet,persze lehetnek kivetelek is,nem akarlak megijeszteni de legalabb telefonalj a dokinak.
2/7 anonim válasza:
Az én kisfiam (egy éves) pont így volt 3 napja.39 fokos volt a láza,de semmi más tünetünk nem volt.Talán annyi,hogy többet aludt mint szokott.Másnapra semmi baja nem volt.Rendesen eszik,jókedvű,nem folyik az orra sem és nincs egy köhintés sem.A széklete is teljesen rendben van.Én sem tudom mi okozhatta ezt az egy napos lázat,de örülök,hogy ennyivel megúsztuk.
3/7 anonim válasza:
A laz a szervezet vedekezo reakcioja valami ellen ,szoval csak ugy ni ne lehet.
4/7 anonim válasza:
Szia!
39 fokos lázat nem okozhat fogzás! Szerintem is hívd fel a gyerekorvost!
Valószínűleg a 3-napos láz vírust kapta el, mert annak semmi más tünete nincs, csak magas láz 3 napig. Utána meg pár napig kiütések lesznek a pociján és a hátán.
Jobbulást a kisbetegnek!
6/7 anonim válasza:
Nekünk 6 órakor 38,5 volt, popsiban mérve és nem vonogattam. Kapott kúpot, biztosra mentem a doktornéni javasolta. Mire leértünk hozzá 9 órakor már 41,8 volt, és lázgörcsöt kapott. Újra kellett éleszteni!
Én nem kockáztatnék, 39 az már javában láz, azonnal doki!
7/7 A kérdező kommentje:
Felhívtam a gyerekorvost, ma este kijön megnézni. Köszönöm azért a válaszokat!
2010. jan. 26. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!