Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Miért vannak ennyien a homeopá...

Miért vannak ennyien a homeopátia ellen? Aki lehülyézni és kioktatni akar, előbb olvassa el, amit írtam!

Figyelt kérdés

Úgy érzem, mint ha már a gyógyszercégek, és az általuk támogatott orvosok összefogtak volna (ami nem lenne elképzelhetetlen), hogy lejárassanak egy olyan dolgot, ami az egész emberiség gyógyítására hatással lehet.

Miért nem lehet megérteni, hogy a homeopátia nem úgy működik, mint egy ipari gyógyszer, nem azt a hatást fejti ki, mint egy gyógyszer, és nem is annyi ideig kell szedni, mint egy gyógyszert...ellenben mindenki úgy kezeli, mint egy ipari gyógyszert, és mindenki csak úgy tud belekötni, hogy ahhoz hasonlítja. Ez olyan, mint ha én a laptopot fikáznám azért, mert kisebb helyen elfér az, ami PC-ben csak nagy helyen fér el. A laptop hazugság...

Csak arra senki nem gondol, hogy teljesen más elven vannak benne a hardverek, mint a PC-ben, ezért olyan, amilyen.

Én lassan 1 éve olyan szinten haldokoltam, hogy már a külvilágot nem tudtam magam körül. Tönkretettek a gyógyszerekkel jobban, mint ami bajom volt. Fel se fogtam mi történik körülöttem, amikor utólag a szüleim rászánták magukat a homeopátiára, és jééé, élek. Egészségesebben, mint valaha. Pedig egyáltalán nem tudtam, hogy milyen szereket veszek be, mégis használt.

Több ismerősömön, eltérő korosztályban teszteltem már ezek hatását. Nem egynek javasoltam homeopátiás szereket anélkül, hogy bármit is mondtam volna előzőleg, hogy az mire jó. X idő után megkérdeztem, hogy milyen változást észlel magán, és 7-ből 7 ismerősöm pontosan elmondta azt, amire az adott szert kapta.

Szóval bele lehet ebbe bármit beszélni, de azt nem, hogy placebó, vagy, hogy káros. Csak az emberek képtelenek elismerni, hogy létezik olyan gyógymód is, ami nem öl meg idővel, meg nem teszi tönkre a szervezetedet. Az orvosok pedig nem akarják elismerni, mert az orvosok semmit nem támogatnak, amiből nekik nem jön pénz. Márpedig a természetgyógyászatból csak magánklinikákon tudnának pénzt csinálni..

2015. máj. 28. 20:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/200 anonim ***** válasza:
54%
Semmilyen dilemma nincs itt. Kétféle gyógymód létezik: a működő és a nem működő. Az oxigénterápiád, a homeopátia és a többi áltudományos ökörség a nem működőek közé tartozik. Ennyire egyszerű. Ha ezt nem vagy képes felfogni, az a te szegénységi bizonyítványod...
2015. jún. 2. 11:00
 42/200 anonim ***** válasza:
19%

Másfél éve, mikor megszűntek fájdalmaim az oxigéntől, Az volt az első gondolatom, reakcióm, hogy bombát fogok csinálni, és felrobbantok mindenkit, aki még egyszer diétáról, tornáról, stb. pampog nekem.

Aztán egy neves ember rám uszította a katasztrófavédelmet a magasnyomású oxigén miatt. De már túl vagyok ezeken a nehézségeken is.

Olvastam a médiában, hogy valahol van egy klinika, ahol gyógyíthatatlannak mondott betegségeket kezelnek pusztán légzőgyakorlatokkal. A nyugati kórházakban, már az infúzió párosításában, tiszta oxigénes csövet dugnak a balesetes orrába. Tehát egyre szélesebb körben alkalmazzák gyógyításra a tiszta oxigént!

Az ilyen letapadt majmok miatt nem lehet ezt terjeszteni! Mert ha a hétköznapi ember tudata is ráébred az oxigén jelentőségére, senki sem megy orvoshoz! A diploma alapjában uralkodni akar a másik felett! Tehát minden lehetséges eszközzel elveti, és támadja azokat, akik nem tőlük várnak segítséget!

2015. jún. 2. 11:01
 43/200 anonim ***** válasza:
15%

Az oxigén az élet alapfeltétele! Minden betegség visszavezethető a szervezet oxigénhiányos állapotára. Ahol nem jelentkezik oxigénhiány ott a betegség sem jelenik meg.

Nem keverendő össze a célzottan szakosított eljárásokkal! Semmi köze egyetlen gyógymódhoz, terápiához.

De ugyan akkor minden egyedi gyógyulás magyarázható az oxigénhiány megszűnésével.

A kézrátétes gyógyítás is ezzel egyszerűen magyarázható! Az oxigén erős pozitív töltésénél fogva irányítható a szervezetben. És ha a kéz töltésénél fogva vonzza az oxigént, könnyű átgondolni, hogy arra a területre vonzza az oxigént ahol a probléma kialakult. A fájdalom azonnal szűnik, és többszöri ismétléssel a beteg testrész regenerálódik. Az a bioenergia, amit a hókuszpókuszosok emlegetnek az oxigénben rejlik!

Nem az oxigén gyógyít, csak lehetőséget ad a sejteknek, a normális működésre.

Ez ennyire egyszerű és nem kell ahhoz diploma, hogy ezt valaki megértse!

A "fűben fában orvosság" sem más, minthogy melyik növény mennyi oxigént juttat az emésztésbe. Ez befolyásolja a hatékonyságát semmi más! Ha a tudományosok ezt a részét valaha is vizsgálták volna a rendszernek, nem tartanánk itt a gyógyíthatatlan betegségekkel. Olyan, hogy gyógyíthatatlan nem létezik! Csak olyan emberek, akik nem akarnak meggyógyulni, mert mindig mástól várják a segítséget.

2015. jún. 2. 11:33
 44/200 anonim ***** válasza:
69%
tl;dr trollkodj csak egymagad, aztán ha majd esetleg rákot kapsz, nyugodtan gyógyítgassad magad kézrátétellel...
2015. jún. 2. 15:25
 45/200 anonim ***** válasza:

[link]

26-ból vajon hányat teljesítesz, kedves kuruzslókám?

2015. jún. 2. 15:28
 46/200 A kérdező kommentje:

#43: akkor is ugyanott tartanánk, ahol most. SŐT, pontosabban most tartunk ott.

Sok olyan gyógyíthatatlannak hitt betegségnek van már ellenszere, amiről nem tudunk, mert a gyógyszeripar és az egészségügy jó pénzt ad azért, hogy az ilyen információk ne juthassanak napvilágra. Ha valaki mégis kikotyogja, akkor meg 1 a sok milliárdból, szimplán bolondnak fogják titulálni, mint azokat, akik a természetes gyógymódot preferálják a műszarok helyett.

Mint mondtam korábban: ha nem lennének betegségek, és mindenki, tudatosan természetes gyógymódokkal kezelné magát, az egész emberiség egészségesebb lenne, és ebből kifolyólag az egészségügy-ipar haldokolna. Miért? Mert nem lenne szükség gyógyszerekre, mert belátják az emberek, hogy több kárt okoznak, mint hasznot.

2015. jún. 3. 07:16
 47/200 anonim ***** válasza:
69%
Közben azért lényegesen több betegséget tudunk gyógyítani mint akár csak tíz évvel ezelőtt is, szóval ez a probléma maximum a te paranoiás agyadban létezik.
2015. jún. 3. 11:16
 48/200 Saavedro ***** válasza:
100%
Kérdező! A homeopátiás gyógyhatású is kell fizetned, vagy csak a gyógyszerekért?
2015. jún. 3. 21:50
 49/200 A kérdező kommentje:

#47: valahol meg kell mutatni a fejlődést, mert akkor jó nagy felháborodások lennének belőle, hogy mennyire hülye a tudomány..így meg folyamatosan adagolják az embereknek, hogy a rák milyen súlyos betegség, ezzel is beépítve az emberek agyába azt a tényt, hogy gyógyíthatatlannak véljék..így ha azt mondják, hogy: a rákra még mindig nincs ellenszer, akkor néhányan úgy reagálnak rá, hogy

- hát igen, komoly betegség ez

vagy

- nem hiszem el, hogy a tudomány mai állása mellett nincs rá ellenszer

VAN..csak 7+1 pecsétes titok alatt, mert se a kórházaknak, se az orvosoknak, se a gyógyszeriparnak nem lenne haszna belőle, ha a gyógyíthatatlan betegségeknek lenne gyógymódjuk.

Tegyük fel, hogy te egy internetszolgáltató vagy. Azt mondják, hogy ilyen-olyan mellékes fejlesztések miatt, ha 1 évig le tudod korlátozni a sávszélességet 20/5-re mindenkinek, akkor havonta kapsz 1 millió Ft-ot a céged fejlesztésére. Irreális ez a feltevés, de mit csinálnál? Nem mondanád azt, hogy te képes vagy 10x ekkora sebességre is, és inkább nem kell neked az a havi 1 millió, mert neked a előfizetőid szolgáltatásának a minőségi biztosítása a célod.

Csak az a baj, hogy sok ember olyan buta, mint ha a vallásokról beszélnék. Azt se tudják megérteni, hogy hülyeség, és ezt se, hogy valóban ilyenek folynak a világon.

#48: a kétféle pénz nem ugyanoda megy ;)

2015. jún. 4. 07:26
 50/200 Saavedro ***** válasza:

"a rák milyen súlyos betegség, ezzel is beépítve az emberek agyába azt a tényt, hogy gyógyíthatatlannak véljék..így ha azt mondják, hogy: a rákra még mindig nincs ellenszer, akkor néhányan úgy reagálnak rá, hogy

- hát igen, komoly betegség ez

vagy

- nem hiszem el, hogy a tudomány mai állása mellett nincs rá ellenszer "

Jó ég, kérdező jártál te egyáltalán orvosira? Ha tisztában lennél a daganatos betegségek molekuláris sejtbiológiai alapjával és tudnád, hogy mi miatt gyógyíthatatlan a daganat. Leírjam?

2015. jún. 4. 10:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!