Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Miért nem ajánlott csontkovács...

Miért nem ajánlott csontkovácshoz menni? Úgy látom sokaknak nincs fogalmuk erről ezért leírok néhány dolgot!

Figyelt kérdés

2015. ápr. 13. 10:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A fenti kommentem abszolút nem a gyógytornászok ellen volt, én is dolgozok együtt gyógytornászokkal és tényleg nagyon jó szakemberek, csak amikor vizsgáztunk akkor voltak gyógytornászok is akik elvégezték a gyógymasszázst viszont azok tényleg alap dolgokkal nem voltak tisztában és 3-ad évesek voltak! Természetesen gyógymasszőrökből is voltak nagyon rosszak, csak ez meglepő volt a vizsga elnöknek, hogy a gyógytornászok nem olyan eredménnyel végezték el a gyógymasszázst mint a gyógymasszőrök! Tehát akinek nem való a masszázs az hiába végzi el eleve olyan erő kell ahhoz, mivel hogy a beteget nem váltogathatjuk erős kéz kell hozzá nagy kezek ahhoz hogy jól megdolgozzad az adott területet adott esetben egy nagy termetű embert nehéz masszírozni, viszont nekem erős kezem van és jól dolgozok a betegek szerint is és ez jó dolog! Viszont én a gyógytornában nem tudom elképzelni magam, abban biztos nem lennék jó, természetes mi is kimozgathatjuk a beteget masszázs után ha akarja, mert mi is gyakoroltuk ezeket, de pl én csoportos gyógytornát, meg egyéni gyógytornát nem tudnák csinálni mert nem lennék jó benne! Abba a gyógytornászok jók a tornában! :)

Én úgy gondolom, hogy mindkét szakma nagyon jó és vannak nagyon jó kollégáimmal, akikkel együtt dolgozok, szakmailag ott vannak rendesen és a betegek mindennapi egészségéért dolgozunk! :)

2016. márc. 2. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!