A fényágyas polarizált fényterápia segíthet súlyos májbetegség esetén?
Figyelt kérdés
Mivel azt olvastam ez regenerál és méregtelenít...szóval laikus szemmel átgondolva szerintem segíthet de erre nem nagyon találtam anyagot...2010. febr. 7. 16:36
1/3 anonim válasza:
Szia!Baszhatod a fényeket ha káros földsugárzásban fekszel,ki kell méretni a fekhejed a májat vezérlő csigolyát( háti5-ös csigolya)vissza kell helyezni, mert vagy elmozdult vagy meszes, talpmasszázsal vissza kell hatni a májat müködtető zónára, és két hónapig speciális diéta, és teljesen meggyógyulsz. Önmagában a fényterápia semmit nem ér,ha érdekel tudok segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Káros földsugárzás a 3. emeleten? azért azt nem hiszem...
Mellesleg nem én vagyok a beteg....
2010. febr. 14. 18:29
3/3 anonim válasza:
Földsugárzás nem csak a földön hat, ha a 8-on laksz, akkor is ott van ... azt nem tudod befedni néhány beton tömbbel.
Egyébként, ha a beteg elmegy egy ilyen kezelésre, előtte kikérdezik mindenféle betegségéről, problémájáról, és kiderül, azt a bizonyos májbetegséget lehet-e egyáltalán kezelni ezzel a fényterápiával.
Mellesleg az előttem szólónak is igaza van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!