Mi a véleményetek a Sensolite ( polarizált fényterápia) kezelésről? Bővebben lent
Egy bemutatón voltam, és ott kaptam "kezelést". Gondoltam, fájnak az ujjaimban az izületek, lássuk mi lesz. Nos, azok egy kezelés után persze nem múltak el, viszont másnapra eltűnt a már-már ekcéma szerű majdnem sebes kiszáradás, amit a vegyszerek okoztak, amivel dolgozom. Erre tehát biztosan jó.
Másik alkalommal több kezelést kaptam, térd és csípő fájdalomra. Színterápiásan. 3 kezelés volt a fájdalomcsillapítás, a negyedik már a gyógyítás. Na ez nem működött, pedig egymás utáni napokon kaptam őket.
Ugyanakkor azt mondom, ha ez a fény a természetben a Holt-tengernél megtalálható, akkor ezek szerint ott nincsenek beteg emberek. (haha). Szóval szerintem van, amire jó, és van, amire biztosan nem. Körömgombára is biztosan jó, ezt első kézből hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!