Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi a véleményetek/tapasztalato...

Mi a véleményetek/tapasztalatotok a milliméteres gyógyászatról?

Figyelt kérdés
Pl.: milliméteres hullámterápia

2014. dec. 15. 11:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

1 dolgot még mindig nem értek. Miért olyanok írnak ide, akik szkeptikusok? Nem tudom már érthetőbben kifejezni magamat: lófszt nem érdekel, hogy ti, akik még soha semmi új dolgot nem próbáltatok ki, mit gondoltok róla. Egyáltalán nem érdekel.

Olyan embereknek a véleményére vagyok kíváncsi, akik már használtak ilyet.

Kva magasról fosok rá, hogy ti hisztek-e a homeopátiában, vagy a hangtálterápiában, vagy bármi más ehhez hasonló """mítoszban""". Ez nem vallás, hogy hinni kell benne és akkor működni fog. Én se hittem benne, mégis kigyógyultam egy elég komoly betegségből úgy, hogy az elején a drágalátos orvosok még félre is kezeltek.

A jóslással meg elég nagy parasztság ezt összehasonlítani, de kár erőltetni magamat, mert az ilyen szűk látókörű, begyepesedett gondolkodású emberek úgy se fogják elfogadni a tényeket.

2014. dec. 16. 13:45
 12/17 A kérdező kommentje:

De ha már olyan nehéz kiguglizni, és inkább megpróbáltok önerőből okoskodni, akkor bemásolom a lényeget:

"Az 1960-as évek végén fedezték fel a milliméteres hullámok biológiai hatásait. A biológiai kísérletek, orvosi alkalmazások elkezdődtek a volt Szovjetunióban az 1970-es években, az 1980-as években már széles körben elterjedt használatuk. Számos generátor dolgozott kórházakban és klinikákon a CCCP-ben és számos európai országban. Több ezer beteget kezeltek ezzel a terápiával. [...] A terápiás potenciálja az MW terápiának nagyon ígéretes."

Nem beszélve arról, hogy ezeket orvosok is használják, és hatékonyságát klinikai vizsgálatok is bizonyítják.

Szóval újfent kiemelném: egyáltalán nem érdekel azok véleménye, akik 1 másodpercig se kerültek kapcsolatba ilyen jellegű eszközzel, se azok véleménye, akik szentül megvannak győződve, hogy az orvosok az istenek, és a mesterséges gyógyszereknél jobb nincs, mert igaz, hogy 1 gyógyszer 50 más bajt okoz, de az a jó!!! ...

Ahogy Hipokratész mondta: "Ne árts."

2014. dec. 16. 14:09
 13/17 A kérdező kommentje:

Ha meg már a hangtálterápiát leszóltad:

én még nem voltam ilyenen, de egyik ismerősöm, aki szintén nem hisz az ilyesmikben, kíváncsiságból elment egy ilyenre, és olyan szinten meglepődött az eredménytől már az első alkalommal, hogy azóta folyamatosan jár ilyen kezelésekre, mert nem tudja elképzelni, hogy tudott eddig anélkül normálisan élni.

Csak ennyit a hitről, és a homeopátiás beszólásodról...

2014. dec. 16. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:
46%

"Ez nem vallás, hogy hinni kell benne"

Ezzel azért vitatkoznék. A homeopátiás szerek többsége a placebo hatást testesíti meg. Szóval DE. Hinni kell benne!

2014. dec. 16. 15:11
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Akkor elmondok neked valamit.

Amikor az új gyógyszerek hivatalos tesztje zajlik,

- és mondok egy konkrét gyógyszer is CULEVIT - akkor a tesztalanyoknak adnak palcebot ( hatóanyag nélküli gyógyszer ) és valódi gyógyszert.

Egyes esetekben a palcebo ( hatóanyag NÉLKÜLI pirula ) is javulást idéz elő.

Csak abból lehet megállapítani valami hatásosságát, ha nagy embertömegen tesztelték. Több ezer emberen.

Ehhez mit szólsz? A barátod aki jobban lett a hangtálterápiától hány embernek számít? Hol van a placebo teszt?

Segítek: SEHOL.

2014. dec. 16. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

Mielőtt kijelentenéd, hogy csak olyanok írnak ide akik semmit nem tudnak a témáról elárulom, hogy én úgy tudom, hogy a:

A milliméteres hullámokat radarokon fegyverelhárításra, valamint rádiócsillagászati mérésekre használják többek között, hiszen az MH a nagyon magas 30-300 gigahertz közötti frekvencia tartományt jelenti. Fejlesztik fegyverként is, hiszen egy bizonyos frekvenciája ezeknek az extrém magas frekvenciáknak külsérelmi nyomok nélküli fájdalmat tudnak okozni a célszemélyeken.

A milliméteres hullám felhasználásával fejlesztik még a wifi-t is, napjainkban a 4G elterjesztésére próbálják használni, mert sokkal nagyobb hatékonysággal lehet rajta adatokat közvetíteni, mint a "nagyobb", jelenleg elterjedtebb wifi-k segítségével.

De mivel a tudomány nem áll meg a fegyvereknél, és más kutatható helyeken így az orvoslásban és a biológiában is kipróbálták, de mivel inkább csak tudományos körökben és steril körülmények között használták, nem próbálták ki x-ezer emberen normál körülmények között, nem beszélhetünk tudományos és végleges eredményekről.

Stb, stb, stb, de te biztosan jobban tudod és csak az orvosi szempontokból ismertebb adatokat használod, elemzed és emeled ki....

Ez is nagyjából olyan lehet, mint a napokban a tv híradóba is bekerült mágnestechnológiai eszköz, amit már rég betiltottak, de még mindig vásárolják, mert valakik egy cég megbízásából írtak egy ajnározó leírást, sokan bedőltek nekik és jó pár embert megfejtek a hiszékenységüknek hála. Hiszen az áldozatok elhitték a tudományos ajnározást anélkül, hogy valóban a tények mögé néztek volna.

2014. dec. 16. 23:00
 17/17 A kérdező kommentje:

Az, hogy laboratóriumi körülmények közt nem teszteltek valamit, de már több ezer ember használta, szerintem elég meggyőző...nem kellenek ide bizonyításos papírok.

Arról nem beszélve, hogy minden hullám hatással van a testre, sejtekre, vérre, satöbbi, satöbbi. Ezen nem kell mit bizonygatni. Ha pedig valaminek nincs negatív hatása, annak vagy pozitív van, vagy semmilyen.

Lehet olvasni olyat is, hogy miért nem szabad szív közelében telefon tartani. Mert a sugárzás, amit kibocsát káros.

Vagyis ebből leszűrhető bármi tudományos alátámasztás nélkül, hogy az elektromos hullámok hatással vannak a testünkre. Innentől már csak azt kellett kikísérletezni, hogy melyik az a tartomány, ami X, vagy Y dologra jó.

De egyszerűbb mindig ezzel jönni, hogy ilyen kísérlet, meg olyan kísérlet. Szerinted miért nincs semmi kísérlet? Mert a gyógyszeripar mindent kiszorít, ami egészséges. Azt hiszitek, hogy ti vagytok az okosak, csak tévedtek, mert vannak nálatok okosabbak. Ha mindenki egészséges lenne, és sikerülne elhitetni az emberekkel, hogy a természetes és/vagy homeopátiás szerek tényleg jobbak a gyógyszereknél, akkor miből élnének meg a gyógyszergyárak és az orvosok? Semmiből, mert senki nem venné a szarjukat.

A hangtálterápiás szkeptikusoknak meg csak annyit, hogy ma is beszéltem az ismerősömmel, és mesélte, hogy a terapeuta megkérdezte, hogy szed-e antibiotikumot, mert a rezgésekből érzi, hogy az antibiotikum blokkolja az immunrendszerét. Antibiotikum szedésekor meg nem ér semmit a kúra.

Valószínű a szakember nem a kisujjából szívta ki az információt, és nem az általános szerencséjére alapozta a kijelentését.

Az, hogy az emberek ennyire szkeptikusok azzal, ami jó, sajnos a gyógyszergyárak aljas műve. Nem kell hinni semmiben. Ki kell próbálni az egészségesebb élet reményében.

Azt meg senki ne mondja nekem, hogy placebo hatás, mert csak saját magatokat járatjátok le. Előbb járjatok utána kinek milyen problémája volt, hányan hittek benne, hányan nem. Az internet elég sok mindenre jó, nem csak arra, hogy legyen honnan okoskodni, hanem hogy a szűk látókörötöket kicsit kitágítsa.

2014. dec. 18. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!