Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi a véleményetek/tapasztalato...

Mi a véleményetek/tapasztalatotok a milliméteres gyógyászatról?

Figyelt kérdés
Pl.: milliméteres hullámterápia

2014. dec. 15. 11:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
Megint egy "csodamódszer", ami mögött semmi komoly háttér sincs.
2014. dec. 15. 11:56
 2/17 A kérdező kommentje:

Gondolom ha ilyen határozottan kijelentetted, hogy semmi komoly háttere nincs, akkor biztosan végigolvastad azt a legalább 100 oldalt, ami ennek a tudományos kifejtésével foglalkozik.

Többek közt azt, hogy az oroszok 1970 óta ezzel foglalkoznak, és ugyanúgy alkalmazzák a mai orvoslásban is, mint pl. a hangtálterápiát.

Nem az érdekelt, hogy mennyire "csodamódszer", hanem az, hogy aki már használta, annak milyen tapasztalatai vannak.

Nem nehéz hinni benne még akkor se, ha hülye vagyok a témához, ugyanis a mikrohullámú sütő is elektromos hullámok kibocsátásával működik, vagy a mobiltelefonok, amik olyan hatással vannak a sejtekre, hogy rákot is okozhatnak. Ebből kiindulva ugyanez az energia egy másik szinten hatásos is lehet.

2014. dec. 15. 12:10
 3/17 A kérdező kommentje:

A színes lámpaterápiában én se hiszek, mivel a szín az agyra van hatással a szemen keresztül, maximum a lámpából kibocsátott hő az, ami jót tesz a bőrnek/közérzetnek.

De azt már be is bizonyították, hogy hülyeség.

2014. dec. 15. 12:13
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

1mm az infravörös fèny, magyarul melegìt, ennyi. Ha hülye vagy tèmához akkor is tudni illik, hogy egy radiátornak is van hősigárzása, mègse gyógymód ha ráfekszel.

Amúgy a mikrónak elektromágneses sugárzása van, nem elektromos, olyan nem lètezik. A mobil pedig nem okoz rákot, nem elèg hozzá sem az energiája, sem a hullámhossza. Ha rákot okozna, akkor látványosan több agyrákosnak kène lennie a gyakran telefonálók között.

2014. dec. 15. 12:23
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Végül is 1927-ben Nobel-díjat kapott az az orvos aki maláriával akarta gyógyítani a szifiliszt. Szóval egy 100 oldalas tanulmány még nem jelent semmit...
2014. dec. 15. 13:00
 6/17 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok helyett megint 2 olyan hozzá nem értő válaszát kaptam, amire egyáltalán nem voltam kíváncsi. De örülök, hogy vannak, akik ezt a témát jobban tudják, mint azok a tudósok, akik ezzel foglalkoznak. Nem is tudom, hogy az ilyenek, mint a #4-es válaszoló mit keresnek még itt a gyakorikérdések.hu-n.
2014. dec. 16. 01:07
 7/17 A kérdező kommentje:

Meg azt nem értem minek kell válaszolni valamire, ha fingotok sincs a témával kapcsolatosan, és a fáradtságot se veszitek, hogy mivel nem értetek hozzá, de ellenállhatatlan kényszert éreztek a válaszadásra, hogy legalább utánaolvassatok a tudományos hátterének.

Én se szoktam válaszolni pl. az állattartásos kérdésekre, mert nem érdekel, meg nem is értek hozzá, de ha mégis rákattintok egyet, és válaszolnék rá, előbb utánajárok az adott témának, nem kezdem el fejvesztve írogatni azt, ami elsőre eszembe jut.

2014. dec. 16. 01:13
 8/17 A kérdező kommentje:

#5: a 100 oldal alatt nem 100 oldalas tanulmányt értettem, hanem weboldalakat.

És azért valljuk be 1927 közel 90 évvel ezelőtt volt, amikor az orvostudomány a mostani szinthez viszonyítva nagyjából a béka segge alatt járt.

2014. dec. 16. 01:17
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

"Többek közt azt, hogy az oroszok 1970 óta ezzel foglalkoznak, és ugyanúgy alkalmazzák a mai orvoslásban is, mint pl. a hangtálterápiát. "

Azt hiszem mindent leírtál:

- oroszok

- mióta

- hangtálterápia

Amivel oroszok foglalkoznak az bármi lehet. Olyan mint az orosz KRESZ. Csak papíron van. Ott minden esetleges...

Mióta? Jósok több ezer éve vannak... van rá tudományos bizonyíték, hogy a jósok léteznek? ( költői a kérdés )

Hangtálterápia? Igen, ez még komolyabbá tette a homeopátiás szarságodat. :D Semmi bizonyíték, felmérés, jegyzőkönyv... semmi nincs arra, hogy eredményes a terápia. Nagyjából annyi az eredménye, mintha hangyát szednék boxkesztyűben. AZ jó a stresszre.

2014. dec. 16. 01:29
 10/17 anonim ***** válasza:
77%

"Tapasztalatok helyett megint 2 olyan hozzá nem értő válaszát kaptam, amire egyáltalán nem voltam kíváncsi. "

Milyen tapasztalatokra gondolsz?

Például: Jajj, igen, engem ezzel kezeltek, és eltűnt az agytumorom?

:D ... Ha lenne is ilyen, az sem lenne bizonyíték a hatására, mert a felméréseket nagy embercsoporton végzik. 1 teszt nem teszt.

2014. dec. 16. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!