Matrix Drops cseppekről tapasztalatotok?
Szia!
A gépes mérés nekem szóról szóra igaz volt és nagyon érdekes, elgondolkoztató eredményt hozott.
A cseppekről nem nagyon van véleményem, mert egyet kezdtem el szedni, de abba is hagytam, mert összekapcsoltam egy negatív életeseménnyel, ami éppen aznap ért...
Elvileg úgy hatnak, hogy először felerősítik a negatív dolgokat, amik aztán lecsengenek, de ami aktuálisan nehezíti az én életkörülményeimet, az az anyukám ápolása, aki viszont aznap nagyon rosszul lett. Nem tudom, volt-e ehhez bármi köze a cseppeknek, de én abbahagytam, nem akartam, hogy miattam bármi rossz történjen másokkal.
általános iskolai osztálytársam volt (nem KMA-nál)
kapott egy 3 oldalas riportot az aktuális állapotáról, ami nagyon pontos volt (főleg a lelki részen lepődött meg, pozitív értelemben)
vett cseppeket, de nem tartotta be a szedési előírást, majd elhagyta őket
nekem azt javasolta, hogy ha tehetem, menjek el, de cseppeket ne vegyek
sztem ez azért komplexebb: a gép legalább 20 éve létezik. ha a cseppek annyira jók lennének, már nem lenne beteg ember a Földön.
A Reiki jó, a tibeti változata jó, a csontkovácsolás hasznos, és sorolhatnám. Mégis találkozok olyan emberekkel, akik sosem hallottak róla.
A kolléganőm férjéről lemondtak az orvosok vékonybélrák miatt, a tibeti energiaáramoltatással kikezelték belőle. Mégsem szaladnak oda az emberek. Pedig nem drágább, mint a hálapénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!