Mik a tapasztalatok a vizelet terápiáról?
Bocsi, de úgy látom nem olvastátok el a kérdést. :)
Tapasztalatokat kértem, nem pedig fikázást.
Az egyik kolléganőmnek van egy könyve a vizeletterápiáról és nagyon érdekes dolgok vannak benne.
Probálni csak külsöleg probáltam. A vizelet nem más mint szürt vér. Mostanában sokat hallunk olyan esetekről mint pl. földrengéseknél, hogy az illető azért élte túl mert megitta a saját vizeletét. Nagymamáink még hittek benne.
Medveczky Ilonával volt egyszer egy interjú, Ő hisz ebben. Hogy issza-e azt nem tudom, de külsöleg használja az biztos.
Azt elfelejtettem irni, hogy aki a vizeletterápiát akarja használni annak érdemes az étkezésén is változtatni.
Vannak bizonyos ételek amiket kerülni kell és akkor nem lesz "szaga" a vizeletnek.
Azt tudni kell a vizelet terapiarol, hogy kb 3000 eves multja van. A szegenyek gyogyszerenek is nevezik. En ajanlani tudnam G. P. malchov konyveit, ez egy orosz iro, aki ir ugy az elmeletrol, mint a gyakorlatrol is.En kb . 2 eve majdnem minden nap iszok 3 pohar vizeletet.Persze minel egeszsegesebben taplalkozunk, annal kellemesebb a vizelet ize is. Akiknek nagyon szagos es suru a vizeletuk , nagyon tele van a testuk mergekkel, es a vizelet ennek a tukre tulajdonkeppen. 1900 korul az orvosok meg kostolgattak a pacienseik vizeletet es abbol megtudtak allapitani a betegsegeiket.
A vizelet az a folyadek, ami tele van olyan anyagokkal amire abban a pillanatban nincs szuksege a testnek. ( vitaminok, hormonok, strukturalt viz)
En hasznalom hajpakolaskent is , gyonyoru csillogos es eros, dus hajam van tole. A reggeli vizelet a leghasznosabb, mert sok hasznos hormont tartalmaz, kb.10-tol 15-ig oraig pedig nagyon jo izu es eneriaitalkent is szolgal.Persze kave, dohanyzas, edessegek, sok hus nagyon rossz izt ad a vizeletnek.
Nagyon jo fajdalomcsillapitokent es egesekre, sebekre is.Ajanlom mindenkinek mielott elkezdi a terapiat elolvasni egy konyvet rola alaposan, mert az elozo valaszokat latva elegge sok tevhit szarnyal rola.
Magam tapasztalataibol kiindulva a leghatasosabb gyogyszer barmely problemamra es mindig a vizeletet hasznalom eloszor minden egeszsegugyi problemamra. Szerintem egy csodaszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!