Húgyúti fertőzésről tapasztalatok? Mennyire magas lázzal jár? És milyen az a bűzös vizelet?
Szia!
2 hetesen kerültünk be a kórházba húgyúti fertőzéssel, a vízelet leginkább reggel mikor kinyittod a babót nagyon erős aceton szagú,nem kell hozzá közel hajolni akkor is érzed!! de én úgy is éreztem napközben h magamhoz emeltem a kicsit és annyira erős pisi szaga volt h hihetetlen. 1x volt nagyon magasláz 39,2 utána meg sajna nagyon sokáig tartott mirre sikerült kiirtani a kislányom szervezetéből és hőemelkedése volt 37,3-37,8 volt a maximum. De onnan is tudod h baj van h reggeli pisijét felfogod és zavaros nem tiszta átlátszó és uszkál benne vékony fehér cérnaszálszerű valami. ilyenkor elég egy gyors teljes pisiteszt ami ált. max. 1 óra és kész van és utána tenyésztés aztán valószínű antibiotikum kell rá. 1 év alatt sikerült megszabadulni a baktériumtól borzasztó volt.
nektek is a coli okozza a gondot?
Ha van kérdésed írj privibe szívesen válaszolok
Jobbulást a babácskádnak!!
üdv. 21 hós kislány anyukája
Akkor drukkolok nektek, hogy ne az legyen!!
Ha meg van az eredmény megírod majd!!
köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!