Létezik homeopátiás hashajtó?
Valaki tudna ajánlani egyet ha van?
Elegem van a gyógyszerekből, mert csak görcsöket csinálnak, kiszámíthatatlanok, egy idő után meg hozzászokik a szervezet.
Nekem ez mindig probléma volt.
Gyógyszert nem szedek rá. Nekem az segített, hogy minden reggel megiszok valami meleg vagy inkább forró italt. Leggyakrabban tejeskávé csúszik. Kb fél óra és megvan a hatása. Sokat segít még a gyümölcslé is. Nekem legjobban az vált be, ha változatos leveket ittam. Ha egyet sokáig használtam azt idővel "megszokta" a szervezetem. De idővel, ha mást ittam visszatérhettem a régire és megint hatásos volt.
Használtam még teákat is. Volt egy "tisztító tea" amit kúraszerűen ittam. Az is sokat segített az emésztésemen.
Aztán persze ott vannak a joghurtok. Rengeteget tud segíteni az is ha rendszeresen megeszel egy pohárral (probiotikus, ill müzlis vált be legjobban, de sokszor az alapján döntöttem, hogy melyik finom :) )
13-as, ugyan nem velem vitatkoztál, de amit linkeltél, az semmi. Rizsa.
Hogy hiszed azt, hogy ezzel bárkit is meg lehet győzni...
Aki megérett rá, ó, beszarok.
Homeo azt jelenti, hogy foghatok egy pohár vizet, azt mondom a könnyen átverhető embernek, hogy már 30-an meggyógyultak ettől a csodaszertől, és vagy bejön, vagy nem.
Kedves 13.
Látom elkezdődött a címkézés. Elolvastam amit küldtél. Több hasonló zagyvasághoz volt már szerencsém. Sok pontjával kapcsolatban szeretnék megjegyezni ezt-azt, illetve én is szívesen linkelnék néhány érdekes olvasni/néznivalót, de azt gondolom, hogy kezdünk meddő vitába keveredni. Nem foglak meggyőzni az érveimmel, te sem fogsz a tieiddel. Szóval részemről ennyi...
No comment.
További szépet/Jót!
Tisztelettel: Szkeptikus úr :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!