Méhcsípés. Mit lehet vele még tenni? Valahogy ki lehet nyomni a méreganyagot vagy csökkenteni a duzzanatot?
Kevesebb minrt ge ynapja csípett meg egy méhecske. Kiszedtünk a fullánkját majd úgy láttuk hogy még benne maradt egy kis darab megpróbáltuk kiszedni szerintem ez lehetett a hiba mert így jobban eloszlattuk a méreganyagot. Már akkor elkezdett duzzadni a talpam de nem volt vészes, de ma már az lábujjaim is összeérnek és az egész lábfejem teljesen be van dagadva (alig tudok menni). A szódabikarbónás borogatást is kipróbáltam de nem segít és kálciumot is iszok. Ilyenkor mi a megoldás fontos lenne mert holnap megyek nyaralni és elég kellemetlen.
Előre is köszönöm ha bárkinek van valami hasznos tippje. :)
Szia,ez az én kérdésem volt. Tudom,téged méh csípett,de azért nekem bevált amit írtak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__serulesek-balesetek_..
amúgy nekem még 5. nap is látszott a dagadás.. kegyetlen . Jobbulást.
Sokat borogatni!!
úgy tudom hogy az ecetes nem jó mert az is savas mint a méhcsípés és az elvileg darázscsípésre jó . annak ellenére merjem kiprobalni?
amúgy köszönöm az eddigi vàlaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!