Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Nemsokára megyek gyomortükrözé...

Nemsokára megyek gyomortükrözésre. Milyen "élményekben" lehet részem?

Figyelt kérdés
Ha valaki tudna nekem ebbe segíteni akkor megköszönném ugyanis hamarosan mek gyomortükrözésre és nagyon be vagyok parázva. Am 16 éves vagyok. Csinálják ezt ebbe a korba is? Hogy zajlik egy ilyen? Mit csinálnak? Milyen érzés? Kérlek segítsetek :S:\\\'(
2008. aug. 1. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
16:16 uhh ez nem egy mindennapi gyomortükrözés,sajnálom hogy ilyen élményed volt.Közben romlik el a cső izéje...nem kellemes az biztos főleg ha a lidokain hatása is közben már elmegy...DE ha normális körülmények közt zajlik ez a vizsgálat,és ilyen rossz dolog nem történik,akkor nem egy fájdalmas dolog ez!Mondom én,így,hogy egy hisztis p***a vagyok,semmiféle fájdalmat nem tolerálok!Ha én valamire azt mondom hogy nem fáj,arra nem tudom elképzelni,hogy valaki más azt mondja,hogy fáj.Az én fájdalom tűrésem zéró,csak ezért írom ezt.
2010. febr. 20. 18:50
 12/12 anonim válasza:
Nekem volt ilyen "élményben" részem. Nem kell megijedni, nem annyira borzasztó mind amilyennek hangzik. Én 13 éves voltam mikor csinálták. Elötte adtak zsibbasztót, utána meg nem éreztem semmi fájdalmat vagy ilyesmit, csak közbe volt picit kellemetlen. De hasznos volt, es nem vészes, tehát csak bátran.
2010. nov. 12. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!