Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Valaki tud erről a fajta...

Valaki tud erről a fajta alternatív rák-gyógyító dologról valamit?

Figyelt kérdés

[link]

nem igen ástam magam bele, csak véletlen találtam...

2014. febr. 13. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha ez működne, akkor miért kell megműteni, kezelni a rákos betegeket? Miért halnak bele annyian?
2014. febr. 13. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Muszáj valahogy üzletet (pénzt) csinálni.
2014. febr. 13. 20:14
 3/10 A kérdező kommentje:
annyi féle új dolog van, ami még nincs kikísérletezve, nem tartom képtelenségnek, hogy valamelyiknek tényleg lenne alapja, csak mint a mondás is tartja, sok bába közt elvész a gyermek..
2014. febr. 13. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:

A lenti linkek között egy tudományos kutatás van, aszerint sejttenyészeten hatásos.

Attól még messze van a humán alkalmazás.

[link]

2014. febr. 13. 22:04
 5/10 anonim válasza:
0%

Ha az orvosok elismernék és bebizonyosodna hogy az alternatív gyógyítás sokkal hatékonyabb mint a kemoterápia és a sugárkezelés, már rég halott lenne a gyógyszeripar. Így nyílvávaló hogy egy orvos sem fogja pártolni a természetgyógyászatot. Biztos vagyok benne, hogy már régen megvan a rák ellenszere csak nem vallják be, mert akkor miből élnének az orvosok és miből lennének a gyógyszergyártó cégek.

Én hiszek az alternatív kezelésben, csak én sem merem "csak" ezt alkalmazni, mert ott van bennem a "mi van ha"

Ajánlani tudom a pszi sebészetet (Van saját honlap, ha érdekel olvass utána), gyömbér, kurkuma az a leggyilkosabb rák pusztító, állítólag durvább mint a kemó, csak annyi különbséggel hogy nem gyógyszer és nem pusztítja a jó sejteket! Sok sok antioxidáns, a legjobb a gránátalma és a cékla.

Ettől függetlenül, édesanyám is rákbeteg áttétel, és átesett már sugárkezelésen, most indul a kemo, de csak azért vállalja be, mert sajnos ez a betegség nem vár, és nem lehet "próbálkozni". Mind emelett járunk pszi sebészhez és mindent megteszünk alternatív úton is, mert az is plusz esély a gyógyulásra. A legfontosabb hinni valamibe, és azt csinálni.

Remélem tudtam segíteni a véleményemmel...

2014. febr. 13. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem segítettél, mert mint írtad vélemény... És az lószart sem ér. Nekem tapasztalatom van, mint kétszeres ráktúlélő...inkább egy túlélőre hallgatnék, mint egy okoskóra egy idióta véleménnyel. Kíváncsi lennék, mit mondanál mikor odaböfögik, hogy rákos vagy. Szeretném látni a képed akkor, valamint visszautasítanád-e kemotherápiát?!...
2014. febr. 13. 23:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Akiről szó van, 70feletti ember, nem bírná ki a kemot, azt mondták az orvosok, így az kiesett.
2014. febr. 14. 08:45
 8/10 anonim válasza:

Kedves utolsó hozzászóló! Nem neked válaszoltam, hanem a kérdezőnek, ha elolvasnád és mellette értelmeznéd is a levelemet akkor megértenéd amit írtam. Nem utasítom el a kemot mert nincs más választás, de mellette biztos hogy alkalmaznám az alternatív kezelést. Szerintem a kérdező nagyon is tudta értelmezni!

Nem az olyasfajta embereknek, akik mindenben a rosszat látják, mint pl. kedves utolsó kérdező!

Az, hogy kétszer gyógyult rákból, elismerésre méltó, de nem mindenki ugyanolyan....

2014. febr. 14. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:

ha valamiről azt írják hogy fél nap alatt elpusztítja a rákos sejtek 98%át akkor ott a tanult embernek már erősen kell vakarni a fejét.

Ez minden gyakorlatot mellőző megállapítás...

2014. febr. 21. 14:16
 10/10 Saavedro ***** válasza:
MINDEN EGYES daganat különböző molekuláris szinten! Olyan, hogy 'rák gyógyszere' NINCSEN!!!! Mégis milyen rák? Hm?
2015. ápr. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!