Valaki tud erről a fajta alternatív rák-gyógyító dologról valamit?
A lenti linkek között egy tudományos kutatás van, aszerint sejttenyészeten hatásos.
Attól még messze van a humán alkalmazás.
Ha az orvosok elismernék és bebizonyosodna hogy az alternatív gyógyítás sokkal hatékonyabb mint a kemoterápia és a sugárkezelés, már rég halott lenne a gyógyszeripar. Így nyílvávaló hogy egy orvos sem fogja pártolni a természetgyógyászatot. Biztos vagyok benne, hogy már régen megvan a rák ellenszere csak nem vallják be, mert akkor miből élnének az orvosok és miből lennének a gyógyszergyártó cégek.
Én hiszek az alternatív kezelésben, csak én sem merem "csak" ezt alkalmazni, mert ott van bennem a "mi van ha"
Ajánlani tudom a pszi sebészetet (Van saját honlap, ha érdekel olvass utána), gyömbér, kurkuma az a leggyilkosabb rák pusztító, állítólag durvább mint a kemó, csak annyi különbséggel hogy nem gyógyszer és nem pusztítja a jó sejteket! Sok sok antioxidáns, a legjobb a gránátalma és a cékla.
Ettől függetlenül, édesanyám is rákbeteg áttétel, és átesett már sugárkezelésen, most indul a kemo, de csak azért vállalja be, mert sajnos ez a betegség nem vár, és nem lehet "próbálkozni". Mind emelett járunk pszi sebészhez és mindent megteszünk alternatív úton is, mert az is plusz esély a gyógyulásra. A legfontosabb hinni valamibe, és azt csinálni.
Remélem tudtam segíteni a véleményemmel...
Kedves utolsó hozzászóló! Nem neked válaszoltam, hanem a kérdezőnek, ha elolvasnád és mellette értelmeznéd is a levelemet akkor megértenéd amit írtam. Nem utasítom el a kemot mert nincs más választás, de mellette biztos hogy alkalmaznám az alternatív kezelést. Szerintem a kérdező nagyon is tudta értelmezni!
Nem az olyasfajta embereknek, akik mindenben a rosszat látják, mint pl. kedves utolsó kérdező!
Az, hogy kétszer gyógyult rákból, elismerésre méltó, de nem mindenki ugyanolyan....
ha valamiről azt írják hogy fél nap alatt elpusztítja a rákos sejtek 98%át akkor ott a tanult embernek már erősen kell vakarni a fejét.
Ez minden gyakorlatot mellőző megállapítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!