Ha minden betegségen, testi bajnak lelki oka van akkor ezeknek mi az oka?
-bokasüllyedés,gerincferdülés.
-recsegő térdek- azt hallottam, hogy az alázathoz van köze
de,ki vagy mi felé,mivel kapcsolatban?
-orrsövényferdülés
-száraz vagy zsíros bőr,ha gyorsan öregszik,ráncosodik !!
-kopaszodás,korpa- ha miden igaz akkor ez olyasmi, mint amikor a kígyó vedlik.Ilyenkor az életvitelünkön kell változtatni,valamit feladni,levetkőzni,hátrahagyni. Ez igaz?
-könyékfájdalom
-lyukas fogak
Ezeket mi okozhatja?Hogy lehet tenni ellene?Visszafordítani,kezelni,meggyógyítani?
A recsegő térdnek szerintem nincs sok köze az alázathoz,nekem is recseg,sőt több bajom is volt a térdemmel,de ilyen alázattal kapcsolatos dolgot soha nem tapasztaltam...Ja és a gyógytorna segített rajta (de doki mondja meg,hogy műtét vagy gyógytorna!).
Zsíros a bőröm,hajam,ezt apámtól örököltem,tehát ez genetika...
terd es alazat:
a templomban leterdelunk, ezzel alazutnkat fejezzuk ki Istennel kapcsoaltban. az onzo en, ego terdet hajt a magasabb En, az Onvalo elott...
vagy: a buszke Amerika terdre lett kenyszeritve mikor lebombaztak az ikertornyokat; vagyis meg lett alazva...
Alazatra szukseg van bizonyos elethelyzetekben, masokkal szemben, szuleinkkel, eloljaroinkkal. Sot, onmagunkkal valo viszonyunkban is helye van neha az alazatnak.
-száraz vagy zsíros bőr,ha gyorsan öregszik,ráncosodik !!
-kopaszodás,korpa- ha miden igaz akkor ez olyasmi, mint amikor a kígyó vedlik.
Ez utalhat pajzsmirigy megbetegedésre... de a korpát okozhatja a fejbőr Zsíros korpásodás esetén a fokozott faggyútermelés miatt a leváló hámsejtek összetapadnak és nehezen távolíthatóak el a fejbőrről. Ezt a típusú korpásodást szaknyelven seborrhoea capitisnek nevezzük. Ezt a betegséget androgén hormonok által kiváltott fokozott faggyútermelés okozza. A túltermelődött faggyúban elszaporodik a pityrosporum ovalénak nevezett gomba. Összefüggésben lehet a kopaszodással.
-gerincferdülés- gyógytorna, úszás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!