Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen az alternativ rock, es...

Milyen az alternativ rock, es miben lehet eszrevenni ha egy eggyuttes ilyen fajta zenet jatszik?

Figyelt kérdés
Kerlek ne gyertek azzal,hogy de gaz,hogy nem tudom h mi az,...meert nem azert irtam ki a kedest.Koszike a valszokert!
2010. szept. 20. 10:10
 1/1 anonim ***** válasza:
sajnos nem tudom pontosan megfogalmazni,de mint a nevéből is hallani,alternatív,elvont...a szövegei nagyon elvontak,sokszor szinte értelmetlenek.Maga a zene - számomra - erőltetett,vonagló,olyan érzetet kelt,mintha a zenekar fejéhez egy pisztolyt tartanának és úgy zenélnének.Én személy szerint nem szeretem pont ez miatt,egy-két szám van ami jó.De hallgasd pl 30y,Vad Fruttik,Kispál,Kaukázus.ilyenek.
2010. szept. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!