Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A biorezonanciás vizsgálat...

A biorezonanciás vizsgálat mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Én őszintén szólva semennyire nem bízom az ilyenekben... Van, aki már volt ilyenen? Tényleg meg tudta állapítani, mi a bajotok, vagy hülyeség volt?
2013. nov. 1. 00:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Jó a biorezonenciás vizsgálat.

Nem humbuk.

Mutatott olyan dolgokat is, amikről èn is tudtam, hogy van, lètezik nálam.

Ráadàsul kimutatta, hogy milyen betegsègre vagyok hajlamosabb.

Megvan a vèlemènyem az egèsz gyógyszergyárról; inkább hagyjuk .

Ad olyan megoldásokat a problèmákra, amik mèrgekkel teli gyógyszerek helyett lèteznek.

A szimpla orvosok valóban lesz*rják az embereket.

Szalagon futó tömeggyártmánynak nèzik őket.

Legyen szó akármilyen orvosi területről.

Jobb, ha ehelyett az ember a saját kezèbe veszi az egèszsègènek az irányítását is.

Pillanatnyi állapotot mutat; ha visszamèsz 3 hónap múlva, akkoris változhatnak az èrtèkek valamennyit.

De legalább látod, hogy milyen irányban mozdultak el az èrtèkeid.

Valóban szüksèg van egy jó, nagy orvosi tudású szakemberhez ehhez, a gèp "csak" diagnosztizálja az èppen aktuális állapotodat.

A szakèrtő pedig kielemzi, ellát tanácsokkal.

Ès segít a továbbiakban, ha szüksèged van rá.

2018. ápr. 19. 20:22
 22/23 anonim ***** válasza:
77%

A gèp megvizsgált, A-Z - ig.

Candidát nem mutatott nàlam.

2018. ápr. 19. 20:24
 23/23 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak nem tudtuk mi a baja 16 hónapos koráig,hiába járkáltunk vele orvosról orvosra. Akkor mentünk vele biorezonanciás vizsgálatra, ahol a candidát kimutatták, amit aztán a gasztroenterológia is elismert. 16 hónapig sírt minden éjjel, mert fájt a hasa. Jó lett volna már korábban biorezonanciára vinni...
2018. ápr. 25. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!