Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A biorezonanciás vizsgálat...

A biorezonanciás vizsgálat mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Én őszintén szólva semennyire nem bízom az ilyenekben... Van, aki már volt ilyenen? Tényleg meg tudta állapítani, mi a bajotok, vagy hülyeség volt?
2013. nov. 1. 00:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%

Engem speciel nem érdekel a szkeptikus érve! Attól még működhet a biorezonancia. Én pl. hűen hiszek a homeopátiában, mert bizonyított! Ezt sem ismerik el a szkeptikusok.

Candida minden emberi szervezetben van, akkor van baj ha túl szaporodik, de érdekes, hogy nekem is ezt mondta a kókler biorezonanciás, majd később mikor elmentem egy orvosi diplomás természetgyógyászhoz, akkor egyáltalán nem erről közelítette meg a dolgokat!

2013. nov. 1. 17:20
 12/23 anonim ***** válasza:
33%
Ezt szépen megfogalmaztam. :) Hiányzó szavakat mindenki gondolja bele, kapkodok. :)
2013. nov. 1. 17:21
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
kedves #12, elvégzel nekem egy vizsgálatot ha megkérlek? candida köpetvizsgálat. megmondja van e candidiázisod, s így kiderül igazat mondott e a biorezonanciás. ha így rákeresel h "candida köpetvizsgálat" megtalálod.
2013. nov. 1. 18:47
 14/23 anonim ***** válasza:
53%
12-es vagyok. Nem értem mit akarsz mondani? Én ígértem semmilyen vizsgálatot.
2013. nov. 1. 20:52
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
nem mondtam hogy ígértél, én kértelek meg rá. mert kíváncsi vagyok, vannak e félrediagnosztizáló biorezonanciások. szeretném ha nem lenne, de hát ebben nem lehetek biztos.
2013. nov. 1. 21:08
 16/23 anonim ***** válasza:
11: És ki vált be? Orvos is és biorezonanciás diagnózist állít fel?
2014. febr. 9. 23:59
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
15: Szerezz lakmuszpapírt és egy PH-skálát, és megtudod abból is. A nyál PH-értékét a neten megtalálod.
2014. febr. 10. 00:01
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam de nem mondott candidát. Amúgy éppen hogy a testi tünetek mögött kereste a lelki okokat. Egyik válaszoló írta, hogy a pszichés gondokkal küzdő emberek mennek oda. Képzeld én se hittem benne, de miután az embert leszarják az orvosok, elkezd keresni alternatívákat. Ajánlott gyógynövényes cuccokat, amiktől igaz nem múlott el a gondom, de elviselhetőbb lett az életem. És ez nekem megér ennyit. Persze az orvosi vizsgálatot nem helyettesíti.

Nem kell csodát várni, de akinek gondja van egy esélyt megér.

2014. máj. 28. 13:12
 19/23 anonim ***** válasza:
68%
Sziasztok, biorezonanciás vizsgálathoz is kell a jó szakember, nem csak a gép. Általános test vizsgálatot, nehézfém terheltséget (pl. amalgám tömés miatt), de fogászati anyagokra való érzékenységet is kimutat. Megbízható biorezonanciás vizsgálatot végeznek a Naturadent Fogászaton, Bp-n.
2015. jún. 9. 14:32
 20/23 cooljet válasza:
63%

Szerintem a biorezonanciás cucc, nem hülyeség...

itt egy link: [link] ez az orvos, olyan bio gépet talált fel, ami 60 nap alatt gyógyította a rákot...

mielőtt valaki megkérdezné, azért nem elterjedt, mert nem akarta az a kedves orvos csoport nyilvánosságra hozni, aki a gyógyszergyárakkal paktált le.. ezt a doktor rife-ot kicsinálták... mert ugyan mi pénz folyna be belőle.. csak ennyit erről..

2015. dec. 21. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!