A biorezonanciás vizsgálat mennyire megbízható?
Engem speciel nem érdekel a szkeptikus érve! Attól még működhet a biorezonancia. Én pl. hűen hiszek a homeopátiában, mert bizonyított! Ezt sem ismerik el a szkeptikusok.
Candida minden emberi szervezetben van, akkor van baj ha túl szaporodik, de érdekes, hogy nekem is ezt mondta a kókler biorezonanciás, majd később mikor elmentem egy orvosi diplomás természetgyógyászhoz, akkor egyáltalán nem erről közelítette meg a dolgokat!
Én voltam de nem mondott candidát. Amúgy éppen hogy a testi tünetek mögött kereste a lelki okokat. Egyik válaszoló írta, hogy a pszichés gondokkal küzdő emberek mennek oda. Képzeld én se hittem benne, de miután az embert leszarják az orvosok, elkezd keresni alternatívákat. Ajánlott gyógynövényes cuccokat, amiktől igaz nem múlott el a gondom, de elviselhetőbb lett az életem. És ez nekem megér ennyit. Persze az orvosi vizsgálatot nem helyettesíti.
Nem kell csodát várni, de akinek gondja van egy esélyt megér.
Szerintem a biorezonanciás cucc, nem hülyeség...
itt egy link: [link] ez az orvos, olyan bio gépet talált fel, ami 60 nap alatt gyógyította a rákot...
mielőtt valaki megkérdezné, azért nem elterjedt, mert nem akarta az a kedves orvos csoport nyilvánosságra hozni, aki a gyógyszergyárakkal paktált le.. ezt a doktor rife-ot kicsinálták... mert ugyan mi pénz folyna be belőle.. csak ennyit erről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!