Megbízható az élő vércseppanalízis vizsgálat?
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, amiben teljesen tanácstalan vagyok.
Rövid történetem a következő: nem olyan régen elmentem egy élő vércseppanalízisre, mivel elég sok panaszom volt az elmúlt 1 évben. A neten olvasottak ellenére én nem monitoron láttam a véremben zajló eseményeket, hanem a vércsepp levétele után a vizsgálatot végző illető kiküldött a szobából, és mikor visszamehettem (kb:10perc), kezembe adott pár fotót.
A "szakember" elmondta mit látott a vércseppben és igen csak megijesztett.
Olyan betegségeket, problémákat sorolt fel nálam, a szervezetem működésében amiknek hallatán elősször nagyon megrémültem, majd elkeseredtem. Mivel nem hagyott nyugodni az általa közölt eredmény, így a háziorvostól kértem egy teljes vérképet. Ennek eredménye szerint semmi bajom sincs. Minden érték a megadott tartományokon belül van. A két dolog teljesen ellentétes egymással. Most pedig nem tudom kinek/minek higgyek.
Van közöttetek vki, aki már résztvett ilyen vizsgálaton és bebizonyosodott hogy ez az analízis vizsgálat hiteles? Vagy egyszerűen csak én fogtam ki rossz embert, aki a kuruzslók sorát gyarapítja?
Kérem, akik csak szidják az ehhez hasonló eljárásokat feleslegesen ne írjanak. Nem arra vagyok kíváncsi ki mennyire ítéli el, hanem arra, hogy kinek milyen tapasztalata van ezzel a preventív módszerrel kapcsolatban.
Előre is köszönöm
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos nem tudok scannelni, úgyhogy a kép kimarad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!