Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Milyen imunerősítő teák vannak?

Milyen imunerősítő teák vannak?

Figyelt kérdés
Ti milyen teákat adtok a gyerekeiteknek?
2009. nov. 2. 12:00
1 2
 11/14 anonim válasza:

Én is csipkebogyó párti vagyok, rengeteg benne a C vitamin!

A hibiszkuszvirág tea fokozza a szervezet ellenálló képességét. Vigyázz, nagyobb mennyiségben enyhe hashajtó.

Finom íze van és természetesen koffeinmentes!

2009. nov. 5. 15:48
 12/14 anonim válasza:
Fiamnak az FLP-s Kids-et adom, szerintem nem drága 10 euro és sokáig elég, igaz én csak 2 db-ot adok naponta, mert még nincs 4 éves, ezenkívül adom még a Flavon Kids lekvárját, napi 1 kiskanál, ezt csak őszi-téli időszakban 1 üveg kitart egy szezonban. Szoktam még venni a Cebion szirupot is. Bölcsibe járt, ovis már, de szerintem ezeknek a termékeknek köszönhetően - ha beteg is - hamar átvészeli, és nincs magas láza.
2009. nov. 9. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló. Én is fogyasztok FLP termékeket és forgalmazom is.

A Kids vitamintabi tényleg nagyon jó és nem drága, annak ellenére hogy össze sem lehet hasonlítani a gyógysazertárban kapható szintetikus vitaminkészítményekkel. Épp néztem a múltkor, hogy a centrum ott van 4, 5 ezer Ft is.

4 éves kor alatt nyugodtan lehet adni 2 db-nál többet is. Ha már beteg, akkor lehet növelni az adagot napi 4 db-ra, de megelőzés céljából elég csak napi 2 db vagy 3 db.

Nagyon fincsi, én is most eztt eszem. Megtudnám enni az egész dobozzal(:

Az aloe vera gél bármelyik változata is nagyon jó és már 4-5-6 hónapos kortól lehet a babócáknak adni , az is immunerősítő és a kids mellé nyugodtan adhatot.

A natúr ale vera gélnek elég vad exotikus az íze, ezért általában nekik a berryt vagy a barackosat ajánljuk.

A flavon kids lekvárt és a Cebion szirupot nem ismerem. Ezek is forever készítmények lennének? Hm...:O

A kérdezőnek, a csipkebogyóban nagyon magas a C-vitamin,az is nagyon jó immunerősítő. A legjobb a házilag készített csipkebogyó tea. És csipkebogyó bokor meg van közterületen ersőben tehát elég leszedni (:

2009. nov. 9. 15:26
 14/14 anonim ***** válasza:
ezüstkolloid vagy grapefruitmag kivonat és sok-sok c-vitamin, nagy dózisban, ez a tuti, így megvan a vírus, gomba és baktériumölés egyben
2009. nov. 18. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!