Milyen imunerősítő teák vannak?
Én is csipkebogyó párti vagyok, rengeteg benne a C vitamin!
A hibiszkuszvirág tea fokozza a szervezet ellenálló képességét. Vigyázz, nagyobb mennyiségben enyhe hashajtó.
Finom íze van és természetesen koffeinmentes!
Kedves utolsó válaszoló. Én is fogyasztok FLP termékeket és forgalmazom is.
A Kids vitamintabi tényleg nagyon jó és nem drága, annak ellenére hogy össze sem lehet hasonlítani a gyógysazertárban kapható szintetikus vitaminkészítményekkel. Épp néztem a múltkor, hogy a centrum ott van 4, 5 ezer Ft is.
4 éves kor alatt nyugodtan lehet adni 2 db-nál többet is. Ha már beteg, akkor lehet növelni az adagot napi 4 db-ra, de megelőzés céljából elég csak napi 2 db vagy 3 db.
Nagyon fincsi, én is most eztt eszem. Megtudnám enni az egész dobozzal(:
Az aloe vera gél bármelyik változata is nagyon jó és már 4-5-6 hónapos kortól lehet a babócáknak adni , az is immunerősítő és a kids mellé nyugodtan adhatot.
A natúr ale vera gélnek elég vad exotikus az íze, ezért általában nekik a berryt vagy a barackosat ajánljuk.
A flavon kids lekvárt és a Cebion szirupot nem ismerem. Ezek is forever készítmények lennének? Hm...:O
A kérdezőnek, a csipkebogyóban nagyon magas a C-vitamin,az is nagyon jó immunerősítő. A legjobb a házilag készített csipkebogyó tea. És csipkebogyó bokor meg van közterületen ersőben tehát elég leszedni (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!