Melyek a gyulladáscsökkentő hatású zöldségek és teák?
Igazából összetettebb a probléma: sógornőmnek minden hasi műtét után (sajnos több volt már neki, és most is éppen lesz egy) nagyon nehezen gyógyul a sebe (belül is), és általában be is gyullad. Többször már szét is nyílt neki a belső varrata.
Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen teát vihetnék neki, vagy milyen ételt főzhetnék (levest, zöldséget), ami segítene neki a gyógyulásban.
Bocs, ha nem jó kategóriát választottam, de talán ebbe illik leginkább a kérdésem.
A paradicsom gyulladás csökkentő hatású, nyersen.
Azt kéne a sebre karikázni. ( gyulladt aknékra is azt szokták) baja nem lesz tőle, hacsak nem allergiás rá.)
Teából pedig valami gyulladás csökkentőset válassz, neten nagyon sok van.
Sűrű kötés csere és esetleg betadine-os öblités.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A kérdésem igazából arra irányult volna, hogy kifejezetten a belső sebgyógyulást (amit ugye nem tudunk borogatni, meg ecsetelni) mivel lehetne elősegíteni.
Teák: tudom, hogy utána lehet nézni a neten, de gondoltam van aki ért hozzá, és akkor nem kell 3500 féle teafű/mag/gyökér leírását végigolvasnom, hogy melyik lenne a legjobb.
A 18:35-ös és a 18:51-es válaszolónak köszönöm, hogy időt szakított, és érdemileg válaszolt a kérdésemre.
Többieknek: ha nem tudtok válaszolni a kérdésre, akkor nem kell időt pazarolni a gépeléssel. Tudom, hogy meg lehet nézni a neten, tudom hogy el lehet menni bioboltba, stb. Sőt, tudom hogy még orvost is meg lehet kérdezni.
Kedves Nehezményező!
Ezt az oldalt azért találták ki, hogy feltehessük a kérdéseinket. BÁRMILYEN kérdést. Természetesen be tudok írni bármit a google-ba, de gondoltam itt esetleg olyanok fognak válaszolni, akiknek van személyes tapasztalatuk ilyen esetekre. A te felfogásod szerint ezt az oldalt akár meg is lehet szüntetni, hiszen mindenki képes használni a különböző keresőoldalakat. De legalábbis az egészség témakört teljesen meg kellene szüntetni, hiszen mindenki menjen orvoshoz a bajával.
A kamilláról természetesen tudtam. Azért értékeltem azt a választ hasznosnak, mert az VÁLASZ volt a KÉRDÉSEMRE (és az ananászos is).
Ha az lett volna a kérdésem, hogy hol vegyek gyógynövényt, akkor persze megfelelő lett volna a bioboltos válasz. De az én kérdésemre ez NEM VÁLASZ! Nem kötelező minden feltett kérdésre válaszolni, főleg ha érdemben nem is tud az ember.
Remélem kielégítő volt a válaszom.
Mindenképpen jó a vegyes zöldségleves. Lehetőleg tésztabetét nélkül.20 perc főzés bőven elég. Ezt lehet variálni, egy-egy alkotórészt növelve benne.Me
legítsétek fel, ha eszi. Szedjen " A" és "C" vitamint, az nagymértékben segíti a sebgyógyulást.Dörzsölje össze a két tenyerét, és tartsa tenyerével lefelé a hasán.Addig, még érzi a jó meleget, ami a kezéből jön.Bíztassátok őt, hogy megjöjjön a hite, a gyógyulásában.A kitartás meghozza az eredményt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!