Nekem ugyan nincs gyerekem még :) Én a forever living produts készítényeit fogyasztom illetve fogysztjuk én és a családom. Aloe vera ital, kids vitamintabletta, aloe vera herbal tea, fokhagyma kapszula. Az aloe vera ital 99% stabilizált aloe verát tartalmaz, egy energiabomba, méregtelenít, immunerősítő és a benn lévő több mint 2100 vitamin és fitokatív anyag elengedhetelen a szervezet megfelelő működéséhez. + a kisd vitamintabeltta, 10 félem vitamint tartalmaz. Ezek zölsdégekből és gyümikből kivont vitaminok, azaz ne szintetikus, mesterségesen előállított.A fokhagyma kapszula nagyon jó virús és baktériumölő hatású, vérnyomácsökkentő, ez is erősíti az immunrendszert. Az alo vera tea, pedig gyulladáscökkentő, méregtelenít stb..
Szóval mi így készülünk fel a téli hónapokra.
Ha majd lesz gyerekem neki is ezeket adom majd.
2009. nov. 2. 12:09
2/14 anonim válasza:
25 lány voltam :)
2009. nov. 2. 12:09
3/14 anonim válasza:
méregtelenítő, gyuladáscsökkentő, immunerősítő...csak azt felejtetted el leírni kedves első válaszoló hogy egy vagyonba kerül
2009. nov. 2. 12:46
4/14 anonim válasza:
1 vagyok. Csak nem ismered az FLP termékeket kedves második válaszoló? Igen nem írtam az árakat, csak a kérdező feltett kérédére válaszoltam. Ha megkárdezte volna az árakat is, akkor nyílván leírtam volna.
2009. nov. 2. 13:01
5/14 A kérdező kommentje:
csajok ne vitatkozzatok,én is ismerem a termékeket és 3 gyermek mellett sajnos nem engedhetem meg magamnak,azért várom a hasznos válaszokat,előre is köszönöm!
2009. nov. 2. 13:56
6/14 anonim válasza:
Szerintem felesleges ilyen olyan teákra pénzt költeni. Azt se lehet tudni , hogy mi van bennük.
Érdemes inkább zöldséget meg gyümölcsöt enni esetleg valamilyen gyerekeknek való multivitamint.
2009. nov. 2. 17:15
7/14 anonim válasza:
nem ismerem azokat a termékeket, de a leírtak alapján nem hangzik olcsó megoldásnak, az aloe vera magában drága dolog bármilyen formában. és nyilván ha már tippeket kérnek, nem a legköltségesebb megoldást szeretné választani mert nem mindeki lehet gazdag, és mint írta is nincs sok pénze. amúgy srác vagyok nem csaj, mindegy:)
2009. nov. 2. 18:31
8/14 anonim válasza:
Egyszerű csipkebogyó tea, nagyon magas a C-vit. tartalma
2009. nov. 2. 18:31
9/14 anonim válasza:
1. vagyok Valóban a csipkebogyónak nagyon magas a C vitamin taralma. Sőt a házilag készített csipkebogyó teában sokkal magasabb a C vitamin, mint a boltiban és még olcsóbb megoldás :) Csipkebogyó fa meg van szint mindenhol van küzretületen. Nálunk is.
2009. nov. 3. 06:56
10/14 anonim válasza:
na szóvan mindenhol van közterületen, utcán, erdőben csipkebogyóbokor (: ezt akartam írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!