Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » C-vitaminról hallottátok hogy...

C-vitaminról hallottátok hogy 10. 000x hatásosabb mint a kemoterápia? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Próbálta valaki alkalmazni rák gyógyításában? Ha napi 1 egész citromot megeszek/iszok, hasznos lehet? Mit tudtok még róla, mennyi az a mennyiség ami már eredményt is hoz?
2013. aug. 15. 12:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hallottam róla, de nem tudom, mennyire hatásos. Más: Viszont a Culevitet megéri kipróbálni, nálunk az használt.
2013. aug. 15. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:
A c vitamin pl. zabkorpával nagyon jól felszívódik. Nem tablettába kell enni,hanem az aszkorbinsavat vivőanyagokkal.
2013. aug. 15. 14:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Szerinted ha olyan hatékony lenne, az onkológusuk olyan hülyék, hogy nem ezt használják? Nekik is az lenne az érdekük, hogy meggyógyuljon a beteg, hogy jó hírük legyen... Nem a ciszplatint, meg doxorubicint adnák ami eleve citotoxikus. Az aszkorbinsav egy bizonyos plazmaszint felett elkezd kiürülni a vesén keresztül, ez egyénenként változik. Ezt sima vizeletvizsgálattal ki lehet mutatni, egyetemen végeztünk is ilyet, nem egy nagy varázslat. Minden, amit beviszünk, vagy vizelettel, vagy széklettel távozik. Főleg, ha feleslegben adagoljuk. Napi 1000 mg még oké, de a többi pénzkidobás, elhiheted nekem, én is az alternatív gyógymódok híve vagyok inkább, de objektíven látom a dolgokat, mert ezt tanultam az egyetemen. -Egy gyógyszerész-
2013. aug. 15. 17:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: a citrom egy nagyon egészséges dolog, de a rákot nem gyógyítja (sajnos). Meg mi ez , hogy "A" rákot. Most itt több ezerféle malignus betegség van...
2013. aug. 15. 17:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Az orvosod által ajánlott kezelés mellett (és nem helyette!) szerintem kipróbálhatod a nagydózisú C vitamin bevitelt. Ez sajnos nem egy citromnyi mennyiség, hanem ezer milligram feletti, jóval feletti mennyiség...

E mellett ajánlom, hogy D vitaminból is vigyél be napi 2000 NE (nemzetközi egység) adagot. Kevesen tudják, hogy a tumorokból való felgyógyulás hatásfoka jelentős mértékben függ attól, hogy az illető D vitamin raktárai fel vannak-e töltve, vagy krónikus D vitamin hiányban szenved!

Amúgy érdemes elolvasni a következő linkeket:

[link]

[link]

[link]

A vesekőtől nem különösebben kell félni, mert aszkorbát típusú vesekő nincs. Az a C vitamin, amit a szervezeted felhasznál és átalakul, a metabolizmus során valóban átalakul oxaláttá, de ez nem jelentős kockázat. Lásd fentebbi linkek.

Szendi Gábort plagizálva: Pauling például 18000 mg C vitamint szedett, mert Szent-Györgyihez hasonlóan az volt a nézete, hogy az a jó, ha a szervezet dúskálhat a C vitaminban. Sokan kritizálták és kinevették emiatt, de bármelyik kritikusánál kettővel több Nobel-díjat mondhatott magáénak, valamint 95 éves kort élt meg!

2013. aug. 22. 10:43
 16/17 anonim válasza:
Del-Amerikaban a cekla levere eskusznek, napi 2-3 dl allitolag hatasos!Probald ki, artani nem art!Remelem, hogy egyre jobbak lesznek az eredmenyeid!
2013. aug. 22. 21:34
 17/17 Imola Ágnes ***** válasza:
A boltban kepahtó citrom szerintem egyértelműen vegyszerezett...maradj a C vitaminnál. Ami még használhat, az a lugosítás. Egy mokkáskanál szódabikarbóna minden étkezés előtt, sok víyyel. Barátnőmnél cisztákat találtak a méhén, majd a petefészken egy daganatot. Szódabikarbona kúra, svédkeserű, gyógynövények.....2 hét múlva, csak ezzel a kezeléssel elmúltak a ciszták, a daganat pedig alig volt kivehető.
2013. szept. 6. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!