Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit tegyek? Nem tudok tanulni...

Mit tegyek? Nem tudok tanulni a lelki gondjaim miatt.

Figyelt kérdés

Barátom drogozik, most próbál épp leszokni... Én pozitívan állok mindenhez, de minden nap van 1 rosszkedv-hullámom..

Koncentrálni alig tudok, elméletet bemagolom, és 5 perc múlva elfelejtem, pedig régebben nem így volt.. Holnap felelünk, és megint 1-est fogok kapni.. :\'(

2009. okt. 18. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
érdekes. ő jön le a drogról, és te vagy rosszul? :)
2009. okt. 18. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
gondolom aggódik, és a barátja mellett szeretne lenni és nem tanulni ?!
2009. okt. 18. 22:05
 3/11 anonim ***** válasza:
nem akarok hülyeséget tanácsolni, de lehet hagyni kéne drogozni a srácot, és akkor mindenki happy.
2009. okt. 18. 23:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Csodálkozol?... Egy drogossal jársz, aki lehet, soha nem fog megszabadulni az anyagtól. Mert a drog olyan. (Bocs, ha ez durva volt, de sajnos ez is megeshet.) Mióta jártok? Mióta állt rá az anyagra? Szerintem ha rövid időn belül nem változtat az életvitelén, hagyd ott, nem érdemes a saját életedet is tönkretenned!

Javulást magadon meg azelőtt ne is nagyon remélj, mielőtt a barátoddal nem tisztázódnak a dolgok. Akár úgy, hogy leszokik, akár úgy, hogy elhagyod.

Azért ha gondolod, keress fel egy pszichológust!

2009. okt. 19. 02:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Az eldő mindig Te vagy.Ezt sose feledd.
2009. okt. 20. 01:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Én megértelek, de neked ez nem jó, látod nagyon rossz hatással van rád, hogy a barátod drogozik.Ha a pasim drogozna már rég szakítottam volna vele. Nagyon nehezen lehet leszokni.

Őszintén, ez jó neked így? Tudom, biztos szereted, de nézd a saját érdekeidet, most az a legfontosabb.Az iskola, a jövőd.Nyílván nem akarod leélni az életedet egy drogos melett, már ha nem sikerül leszoknia.

Egyébként hány éves is vagy?

Ja és ha le akarna szokni, akkor közbe nem drogozna, henem elmenne egy elvonókúrára.

2009. nov. 4. 12:49
 7/11 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok

Köszönöm a válaszokat

Már leszokott... Mostmár minden rendbejött :)

2009. nov. 4. 12:52
 8/11 anonim válasza:

2napalttlejött??:D

Ez ilyen, divatnarkós??:D

Láttál te már drogfüggőséget?? Én egészen pontosan átvészeltem, ez nem olyan, h függő vagyok, 2napig kínlódok, éés már jól is vagyok. Orvosi segítség nélkül, nem lehet tőle igazán megszabadulni.

Mit fogyasztott??

2010. ápr. 27. 17:26
 9/11 A kérdező kommentje:

Milyen 2 nap alatt ember? Miről beszélsz te?

És heroinozott.

De már lényegtelen. Tiszta.

2010. ápr. 27. 18:05
 10/11 anonim válasza:

lol.

Jó naív vagy...:D

Oké, akkor ő heroinista volt...gratulálok h tiszta, neked meg a nagy eszedhez.:D

2010. ápr. 27. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!