10 napja szedtek le egy anyajegyet a hátamról, nagyon gennyes, valami alternatív gyógymódot tudtok rá? HELP.
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 21:32
1/15 anonim válasza:
betadine/teafa olaj+ neogranormon
3/15 anonim válasza:
Milyen alternatív gyógymódot? Nem antibiotikumos kenőccsel kellene kezelni? Akarsz egy nagyobb fertőzést kapni?Nem az orvos tudná mit kell vele csinálni?
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi srácok.
2013. máj. 31. 21:42
5/15 anonim válasza:
Én a helyedben mindenképpen elmennék egyorvoshoz.
6/15 A kérdező kommentje:
tegnap még nem volt durva,tegnap voltam az orvosomnál,mert arcomról is szedtek le,ami tök jól elgyógyult,nézte a hátam,nem foglalkozott vele. Hozzáteszem h magánklinikán csinálták.
2013. máj. 31. 21:59
7/15 anonim válasza:
Körömvirág kenőcs. Természetes és tuti. Ha kenegeted vele akkor egy deka genny nem lesz rajta. Ha tudsz frisset vegyél gyakran gyógyszertárakban is készítenek ilyet.
8/15 anonim válasza:
Én nem használnék körömvirágot. Gennyes sebekre antibakteriális(Betadine,Bactroban,Baneocin) kenőcs kell.
9/15 Törőcsik András válasza:
Kék kenőcs,Csodákra képes.
10/15 anonim válasza:
Farkasalma levelet rátenni. Ha szárított, akkor forrázva vagy frissen megmosva és feltépkedve a sebre kötözni vagy ragtapasszal rögzíteni. Sebösszehúzó és antiszeptikus (fertőtlenítő) hatású. Vigyázat, csak külsőleg alkalmazható, elfogyasztása mérgezést okoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!