Milyen alternatív módszereket tudnátok ajánlani enyhe depresszió kezelésére?
Szia!
Engedd meg, hogy saját tapasztalatból írjak.
Amit a depressziós epizódodról írtál, nos az tényleg már valóban betegség. Jobb lenne, hogy ha az agyban megváltozott kémiai reakciót a felírt gyógyszerrel gyorsan helyrebillentenéd, mielőtt még rosszabb lenne az állapotod. Ellenkező esetben szép lassan tovább mélyül a depressziód s járhatsz úgy is mint én, aki alkohollal enyhítettem a rossz érzést, és belecsúsztam három gyerek mellett az alkoholizmusba. Aztán kétszer beszűkült tudatállapotban öngyilkos is akartam lenni (megmentettek).
Később pánikrohamok jöttek rám, halálfélelemmel. Szóval én kb 5-6 év után kértem segítséget pszichológustól. Nekem is Citapramot ( akkor Szeropram volt a neve ) írt fel. Három hét múlva minden mellékhatás nélkül a régi önmagam voltam, és újra felépítettem magam körül az akkor tönkretett életemet. Ma úgy mondanám, hogy az életemet mentette meg a gyógyszer. Azóta is szedem ezt a "mérget" és hálás vagyok .....
Jó egészséget Neked, és csak okosan!!!!
Kedves Kérdező!
Nemrég hallottam egy saját tapasztalatból rendkívül jónak tartott alternatív gyógyítótól, hogy neki depresszióval küzdő páciensek és hiperaktív gyerekek esetén is nagyon sok jó tapasztalata van egy Psy-stabil nevű homeopátiás készítménnyel. Szó szerint azt mondta, hogy "iszonyatosan jó" idegrendszeri harmonizáló hatása van, kiegyenlíti a kedélyállapot hullámzást, és mindamellet, hogy nagyon hatékony, nem hoz elő, illetve nem erősít fel negatív tüneteket az alkalmazás kezdeti időszakában, ami a Bach virágterápiás cseppeknél előfordulhat.
Az Ő tudomása szerint kevés helyen kapható még a homeopátis szereket forgalmazó patikák közül is, van olyan páciense, akinek Németországból hozza egy ott dolgozó ismerőse. Arra biztosan emlékszem, hogy azt mondta, hogy Budapesten például egy gazdagréti gyógyszertárban kapható, aminek most meg is találtam a honlapját:
Magáról a Psy-stabilról is találtam részletesebb információt a neten, ha érdekel:
Mikor rákerestem a szer nevére, a találatok között volt egy pánikbetegek által írt fórum a Nők Lapja Café-n, ahol valaki ezt írta:
"Szia.
Én homeopátis orvoshoz jártam/járok többnyire mindennel!
Többek között a pánikkal is ! Én kaptam 2 cseppet : Psy Stabil csepp az egyik a másiknak hirtelen nemtudom a nevét..
Ez kb 1 hónap alatt rendbetett!
De nagyon jó a Bach féle csepp is!"
(Itt olvashatod ezt a hozzászólást:
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Neked, üdvözlettel:
Vera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!