Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ilyen címü könyvet megrendelt...

Ilyen címü könyvet megrendelt már valaki? /Cím lent/

Figyelt kérdés
Élelmiszerek és természetes gyógykezelések a rák ellen. Itt a neten lehet megrendelni . Miket ir. érdemes e megrendelni? Lehetne e gyögyolni ettöl?
2013. márc. 22. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, megrendeltem, meg is van. Csodálatos könyv lenne, ha hozzáértő, normális, orvosi diplomával rendelkező - a témában jártas szakember fordította volna le magyar nyelvre. Mivel én orvos vagyok, - nagy nehézségek árán - megértem a benne leírtakat, ahol szükséges, még ki is tudom javítani, de valahol az egész jelenség egy botrány: a szerző nevén kívül sem fordító, sem lektoráló, sem kiadó, sem nyomdai előírásnak megfelelő adatok, sem egy telefonszám, sem egy e-mail cím, ahol valamiféle reklamációt, megjegyzést, kérdést, véleményt fel lehetne vetni... csak ennyi, hirtelen, ami eszembe jut a könyvről.

Hangsúlyozom: a könyv nagyon jó és hasznos lenne, ha akár az egyszerű, laikus olvasónak, akár magas fokon képzett szakember számára is megfelelő, nyelvtanilag is hibátlan szakfordító, és ugyancsak (legalább két) ugyanolyan igényes lektoráló által kontrollált kiadvány lenne a könyv.

Nem tudom, mit lehetne tenni ennek érdekében, milyen hatóság, hivatal, intézmény, felügyelet...stb. foglalkozik ilyen kérdéssel, de jó lenne, ha valaki számon kérné legalább a forgalmazót, de ennek a kiadványnak az ügyében senki nem elérhető, minden rejtélyes - kár a kiadványért!

2013. márc. 24. 19:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Milyen szakirányu orvos vagy? Irhatnánk privát?
2013. márc. 25. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:

kozmaj40vt-online.hu

50 éve alapellátásban dolgozó, nyugdíjas orvos vagyok. Nyugdíjazásom óta természetgyógyászattal foglalkozom.

2013. márc. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!