Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Cannabis a fejfájásra?

Cannabis a fejfájásra?

Figyelt kérdés
már egy éve füvezek. előtte csaknem minden nap fájt a fejem, és délutánonként mikor hazaértem mindig le kellett dőlnöm, mert szét akart robbanni a fejem. egy éve egyszer úgy téptem be, hogy fájt a fejem és majd szétrobbant! és olvastam, hogy az indiaiak fájdalmak csökkentésére használják. szóval fejfájósan betéptem, mintha megvilágosodtam volna, és azóta nem fáj a fejecském. meg ha fáj is, csak behunyom a szemem, rákoncentrálok és elmúlik. Más is tapasztalt már hasonlót?
2009. szept. 8. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%

Hasznosabb, ha a fejfajas energetikai okat vizsgalod meg. Ugyanis a "tudatmodosito" szerek, nagyban veknyitjak az energetikai reteg vastagsagat es minoseget, amely igy elsosorban a koronacsakra kornyeken 6b es 7 csakraknal jelentkenek. Az elvekonyulas, elobb utobb jelentkezo fizikai tunete: a fejfeajas.

Az energetikai folyamatok itt nem allnak meg, ez csak a kezdet. Tehat a fejfajas mondhatjuk: egy jel, arra hogy fizikalisan figyelmeztessen teged! Hasznalhatsz barmit is a fajdalom csokkentesere, de...szoval Te tudod. A Te dontesed. De ajanlom a fahej ill.ol.-at, persze nem kozvetlenul a borre, mert csiiip!!!

2009. szept. 13. 23:29
 12/17 A kérdező kommentje:

Mindenki emlékezhet, amikor nagyapja megivott egy féldecit, mert fájt a foga, háta, lába. Régóta igazi népi gyógymód a pálinka Magyarországon. Jótékony hatását milliók igazolnák. Az Egyesült Államokban fájdalomcsillapítóként vagy más okból egyre többen használják a marihuánát. A hatás bizonyított, bár a kender inkább tűrt, mint tiltott. Igaz, olyan állampolgárok is élnek az USA-ban, akik egyenesen a kormánytól kapják fájdalomcsillapítóikat.

A marihuána fájdalomcsillapító, és más jótékony hatásait nem a 2000-es évek hatalmas tudományos áttörései igazolták, nem is fehér fényben úszó laborok mélyén tesztelték szerencsétlen majmokon az új szert. Inkább régóta közismert tény, hogy a marihuána az egyes betegségek tüneti kezelésében sokat segíthet.

forrás: [link]

2009. szept. 18. 11:52
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
A pálinka a benne található alkohol miatt fertőtlenít! Látszik hogy elszívtad az agyad, "csak behunyom a szemem, rákoncentrálok, és elmúlik" istenem te jó nagy barom lehetsz... Vegyél be inkább egy algoflex forte-t nekem az bevált;)
2009. nov. 12. 20:06
 14/17 anonim válasza:
100%
Simán jóó fejfájásra,fogfájásra stb fájdalom csillapítóként is használják
2009. nov. 13. 16:56
 15/17 anonim válasza:
tökéletes minden fájdalom csillapitásra.nekem legalábbis bevállt:D és a mai napig bevállik aludni nagyon rosszul alszok ezért esténként nagyon jó egy jóéjt lant
2010. febr. 16. 22:39
 16/17 anonim válasza:
néha nekem is használ, de ha az orrom fúvom ki akk utána megfájdul a fejem
2010. dec. 20. 22:49
 17/17 anonim válasza:
Nálam néha az ellenkezőjét fejti ki. Ugy meg fájdul a fejem hátul...
2017. dec. 2. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!