Sinol orrspray-ről (fejfájásra, migrénre) tapasztalata van valakinek?
szia! köszönöm szépen,én már 5 gyógyszertárban kerestem,néztek rám,hogy miről beszélek:)nagyon kellene,mert migrénes vagyok,de ha épp nem az van,akkor a frontok miatt fáj a fejem,hányinger,szédülés...mindig van valami:)
Te melyik gyógyszertárban vetted?
Sinol orrsprém nincs, helyette pici Nicoflex kenőccsel szoktam megkenni az orrlyukaim, vagy a halántékom, arcom stb. Orrlyukakba nagyon, de nagyon kevés kell, mert csíp. Olcsóbb, mint a Sinol, ami szerintem túl van árazva.
3500 forintot nem fogok adni érte.
Ennél a szintetikus gyógyszerek is olcsóbbak.
Ha ilyen pofátlanul drágán adja a gyártó, akkor elkészítem én magamnak otthon. Chilli paprikám van, régebbi, újratölthető orrspré flakonom is van, semmi nem tud megállítani. Csak ki kell kísérleteznem egy optimális oldatot. Desztillált vizet fogok használni, amelybe ezüstkolloidot is teszek, ebben áztatom a chilli paprikát 2 hetet. Utána csak fújom a házi készítésű paprikás sprét, csak fújom, fújom.... majdnem ingyen. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!