Meg ijedtem egy kicsit. Mi lehet ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ha lehajtom a fejem hallok ilyen kattanásszerü valamit belül a fejemben (de csak egyet). Ha ugrálok tornázok akkor is minden ugrásnál egy kattogás! mi lehet ez? segítsetek! :(2013. jan. 24. 19:28
1/7 anonim válasza:
doki, mielöbb.
addig amig a saját lábadon mész s nem visznek.
2/7 anonim válasza:
Azért annyira ne túlozunk! Nekem is van néha ilyen, van mikor minden lépésnél kattan egyet a fülemben valami. Már jó pár éve
3/7 anonim válasza:
Utolsó! Tudom hogy már több mint egy éve volt, de rájöttél mi az? Ugyanazt érzem.
4/7 anonim válasza:
Nem, de nekem elmúlt. Talán valami vérnyomás probléma lehetett
5/7 anonim válasza:
Mennyi idő alatt múlt el? Egy hónapja szenvedek tőle, mert zavaró. Az orvos azt mondta hogy ez csak a fejben a légnyomás kiegyenlítése miatt van. Volt mellette más tüneted?
6/7 anonim válasza:
Nekem nem volt folyamatos, csak néha néha kattant, de elég sokáig tartott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!