A borsmenta illóolaja milyen gyorsan oldhatja az epeköveket?
Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol, hogy feloldhatja az epeköveket. Kérdéseim ezek: ha borsmenta teát iszok, akkor mennyit kell innom és mennyi ideig az eredmény érdekében? Illetve éhgyomorra kell e inni? Valami illóolaj készítményt tud esetleg valaki ajánlani ez ügyben?2012. nov. 30. 15:00
11/13 anonim válasza:
Azért nem árt ha azt is tudjuk, mikor mit szabad enni, vagy milyen gyógynövények vannak természetes ható anyagként az emésztést segítő vagy méregtelenítő hatással.
Ajánlanék neked is kérdező olyan fejezet címeket-- hisz az epekövesedés megismételheti magát- amelyek megelőzésképp használható-
40. f. Gyógynövényeink és alkalmazása.
36. f. Ételünk = életünk elixírével...
Ird be a keresőbe-- de van benne más gyógypraktika is-- mint a öngyógyítás különböző praktikái-ebben a blogban-
12/13 anonim válasza:
Én kérdeztem, hogy jöttél rá, hogy eltüntek a kövek. Örülök, hogy ilyen szerencsés voltál. De gondolom azért valaminek a hatására múltak el a kövek. Valószínű feloldódtak. Miket szedtél? Gondolom azt műtét nélkül senkinél sem lehet megállapítani, hogy milyen összetételű a köve. Én is sok mindent kipróbálok, márciusra vagyok kiírva műtétre és csak reménykedem, hogy úgy járok mint Te és nem lesz rá szükség. Cholagol cseppet azt szedek, borsmenta teát is iszok. Ezen kívül kőtörőfű kapszulát szedek, járok talpmasszázsra is, hátha segít. És persze diétázom. Szóval mindent megteszek a műtétig.
13/13 A kérdező kommentje:
Retket ettem és bormenta teát ittam, illetve volt olyan is, hogy Rowachol gyógyszert szedtem, illetve rendesen étkeztem, tehát se túl sokat se túl keveset, se túl zsírosat, se túl fűszereset, illetve rendszeresen is étkeztem illetve sokat sportoltam, konktrétan futottam.
2012. dec. 27. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!