Máj méregtelenítésre ajánlottak nekem borsmenta olajat, citromolajat. Hogyan lehet megállapítani, hogy belsőleges használatra alkalmasak-e ezek a Tulasi márkájú illóolajok?
10 ml-es kisüvegekben vannak a 100 %-os természetes illóolajok.
"Alkalmazható: aromaterápiás célokra, aromalámpába, párologtatóba a légtér frissítésére, masszázsolajhoz, fürdőolajhoz, a kívánt hatás eléréséhez illetve illatanyagként." Ez van írva az üvegre.
Az illóolajokkal vigyázni kell fogyasztás szempontjából, nem mindegy, hogy melyikről beszélünk!
A borsmenta, eukaliptusz fogyasztható (Colagol összetevői), szerintem a citrom is, de pl. a teafaolaj mérgező, egy teáskanálnyi már halálos adag.
Igyál májvédő teakeveréket, vagy szedhetsz máriatövis kapszulát is... és ha fájna a gyomrod, vegyél be Colagolt (Cholagol?), cukorra kell csepegtetni.
Ezt így nem nagyon innám meg:D
Viszont vannak speciálisan fogyasztásra alkalmas májtisztító kivonatok is.
A máriatövismag olaj szerintem a legjobb. minden tavasszal kúraszerűen használom méregtelenítésre.
itt találsz még infót ha érdekel:
Ne idd meg/használd belsőleg! Egyrészt rá van írva, hogy csak külső alkalmazással lehet használni, másrészt- ma Mo-n- csak szakemberrel (fitoterapeuta/aromaterapeut) való konzultáció után érdemes/szabad belsőleg használni, mert valóban nem játék....
Vannak májméregtelenítő illóolajok, szívesen válaszolok részletesen, hogy mik azok, de írj kérlek privátban, mert ezt nem lehet csak úgy általánosan javasolni, személyre kell szabni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!