Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A borsmenta illóolaja milyen...

A borsmenta illóolaja milyen gyorsan oldhatja az epeköveket?

Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol, hogy feloldhatja az epeköveket. Kérdéseim ezek: ha borsmenta teát iszok, akkor mennyit kell innom és mennyi ideig az eredmény érdekében? Illetve éhgyomorra kell e inni? Valami illóolaj készítményt tud esetleg valaki ajánlani ez ügyben?
2012. nov. 30. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A feketeretek lé hatásos az epegörcsökre. Nekem ez vált be.
2012. nov. 30. 15:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Cholagol cseppeket érdemes kipróbálni, ez illóolajokat tartalmaz! -Egy gyógyszerész-
2012. nov. 30. 15:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Menj el belgyógyászhoz először! aztán alkalmaz más praktikákat
2012. dec. 3. 00:41
 4/13 A kérdező kommentje:
nos a belgyogyasz nem javasolt mutetet.Pont o mondta hogy nem feltetlen kellmutet
2012. dec. 4. 17:32
 5/13 A kérdező kommentje:
TÁRGYTALAN:ELMÚLTAK AZ EPEKÖVEIM MŰTÉT NÉLKÜL.
2012. dec. 11. 14:12
 6/13 anonim válasza:
Hogy jöttél rá, hogy eltüntek? Megnézetted ultrahangon? Csak mert nekem is van kövem és szeretnék műtét nélkül megszabadulni tőle.
2012. dec. 11. 19:17
 7/13 A kérdező kommentje:
igen ultrahanggal. Nem találták őket. Jobbulást tesó.
2012. dec. 11. 22:03
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha nem muszáj ne műttesd magad.Mondjuk nekem főleg nem lett volna jó műttetni magam, mert volt egy súlyos idegösszeomlásom és egy 3 éves alkoholizmusom és mindent elfelejtettem. Mindent újra kellett tanulnom. De érdekes módon az agysejtjeim regenerálódtak. Hála Istenkének.
2012. dec. 11. 22:11
 9/13 A kérdező kommentje:
De hozzátartozik a dologhoz hogy majdnem meghaltam. Viszont ISTEN segített.
2012. dec. 11. 22:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Kérdező nem Isten segített, hanem a köveid olyanok voltak amelyek oldódtak és nem voltak nagyok.

Tehát nem mindegy milyen összetételű kő csapódik ki az epevezetékben és milyen nagyok-- egy súlyosabb epekövek okozta görcstől perforáció állhat be- ami könnyen hashártyagyulladáshoz vezet.

A legfontosabb a megfelelő étkezés. írd be a keresőbe ezt a blog- fejezet címet.

20.f. A máj és epe betegség diétája.

2012. dec. 12. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!