Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hogy tisztulhatna ki az...

Hogy tisztulhatna ki az arcüregem?

Figyelt kérdés
Évek óta tartó állandó orrváladékom van, ami néha a garatomon is folyik le és érzem, hogy nem tiszta az arcüregem. Az orvosok antibiotikumoztak+arcüregtisztítást ajánlottak, de én ezt nem akarom. Valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2009. aug. 14. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
15 dkg torma szeletelve 3 citrom leve ráfacsarva, ezt hűtőben kell tárolni, napi két és fél teáskanállal kell fogyasztani.
2009. aug. 14. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 5 évig az év nagy részében arcüreg gyulladással küzködtem, mire egy kedves fül-orr-gégész rájött, hogy ferde az orsövényem és nem tud soha kiürülni az arcüreg és ezért tér vissza mindig. Megműtöttek vele 2 éve, azóta nem voltam beteg. Voltál már ilyen irányban dkinál.
2009. aug. 14. 12:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 3-4 éve voltam dokinál, de nekem nem arcüreggyulladásom van, hanem állandó kevés kellemetlen orrváladékozás, tehát nem visszatérő arcüreggyulladás.
2009. aug. 14. 12:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kisebb koromban volt ilyen problémám, és szerintem fogadd el az orvosok javaslatát és tisztíttasd ki , kicsit kellemetlen amikor megszúrják 3-4 alkalommal, de után sokkal jobb lesz, és nekem azóta nincs vele problémám :)
2009. aug. 14. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Inhalálás sós vízzel úgy, mint a kamillával szokás. Legalább egy hétig, és naponta.
2009. aug. 14. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ilyen jellegű problémáim voltak hosszú évek óta. Tavasszal kaptam kölcsön egy Bioptron lámpát, és hál istennek teljesen tünetmentes vagyok azóta. Bármit próbáltam, nem sokat javult, volt hogy utána sokkal rosszabb lett.
2009. aug. 14. 12:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, a tormás keveréket már meg is csináltam, kipróbálom. Mondjuk elég erős, a gyomrom is ég tőle egy picit, de hátha segít.

Kedves Utolsó!

Nekünk is van szín nélküli bioptron lámpánk, csak szeretném megkérdezni, hogy hogy használtad. Hány percig és hányszor naponta?

2009. aug. 15. 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Kezdetben próbáld a tengervizes orrsprayt - pl. Freenosalt.
2010. ápr. 5. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!