Hogy tisztulhatna ki a tüdőm a sok belélegzett portól?
Egy elég poros munkahelyen dolgozom,és a munkavédelmi maszkban nem kapok rendesen levegőt,és kiütéses lesz tőle az arcom,ahol hozzámér.
Mit lehetne ebben az esetben tenni??
Gondoltam arra,hogy munka után esténként inhalálnék,vagy ilyesmi,mert azért attól a sok portól tüdőgyuszit nem akarok kapni,de lehet,hogy az inhalálással még beljebb kerülne a por a szervezetembe.
Ami por a tüdődig eljutott, az szerintem már ott is marad.
Én a helyedben másik maszk után néznék. Sokfélét lehet már kapni, val.színű van jobb is annál, mint amit a cég szolgáltat. A kiütések lehet, hogy attól vannak,hogy nem rögzül a maszk rendesen, és az alá került por irritálja a bőröd.
Szia! A kerékpárosoknak gyártanak az utcai tekeréshez olyan maszkot ami szűri a légszennyezést. Ha bringázáshoz megfelel, és kapnak benne levegőt akkor neked is jó lehet :)
Érdemes elolvasni :) Nem a cég embere vagyok, nem reklámozni akarom a maszkot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!