Mit ajánlanátok rák ellen?
Szájüregi tumorral műtötték anyukámat, szövettan megállapította rák! Nem tudjuk milyen kezelést fog kapni, de én nem hiszek a sugárkezelésben, meg az ilyesmiben!
Minden más megoldás érdekel, ami a rák gyógyítására, ill. megelőzésére alkalmas!
SEGÍTSETEK!!!
Ne is mondj előtte ilyeneket, hogy nem hiszel bármilyen kezelésben is, mert a végén ő sem fog hinni benne! A rák megelőzésével már nem érdemes foglalkozni, ha kialakult a daganat. A lényeg, hogy édes mindegy, te miben hiszel, nincs jogod anyukádat a kezelés ellen befolyásolni, ami az ő számára esetleg életmentő lehet.
A speciális étrend, a gyógynövények, a Flavin7, stb. (a rák típusától függően) a beteg általános állapotának a javítására, szinten tartására jók, hasznosak, de önmagában a rákot nem gyógyítja egyik sem. Alapos kivizsgálás és leletek nélkül természetgyógyász sem tud javasolni semmit. (így látatlanban meg senki sem).
Természetesen nem javasolok neki semmi olyat, hogy ne kezeltesse magát, akár sugárkezeléssel!
Csak szeretném "bebiztosítani magam"! Elvileg a tumort kivették, de más vizsgálatokat csak 3 hét múlva végeznek!
Ezért nem tudjuk van-e máshol is daganat! Én viszont nem akarom ezt a 3 hetet elvesztegetni! Ha nagy a baj, ha nem gyógyuljon közben is!
basszus xD
na ezen most kifeküdtem. komolyan xD
hogy ilyen hülye edmberek vannak, az nemigaz. Akkor felteszem itt is a kérdést: MINEK VANNAK AZ ORVOSOK? képes vagy netre jönni anyád szájrákjával, mert nem bízol a "sugárkezelésben meg az ilyesmikben"?
ha rákos, akkor "sugárkezelés meg ilyesmik" kellenek neki, meg egy bodyguard aki távoltartja a hülye lányát/fiát tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!