Áttétes daganatból orvosi beavatkozás nélkül, gyógyógyúlt már ki vki? Milyen útón? SOS! KÖSZÖNÖM!
Kurkumáról hallottál?Egy füszer,de hatásosnak bizonyul és megvehető árban van..
Szervusz!
Nem régiben kaptam egy könyvet a rákos megbetegedésekről, és annak természetes úton való gyógyításáról, vagy legalábbis ellene való harc segítéséről. Nem tudtam mit kezdjek vele, de most előkerült, és találtam benne pár hasznos infót.
Természetesen ennek( 09-22 15:25 ) a hozzászólónak a szövegét szeretném csak kiegészíteni, és az utolsó hozzászóló javaslataival együtt biztos sikert érhettek el. 09-22 15:25(Ekkori hozzászólást is vedd ehhez, meg az utolsó hozzászólót)
Étrend, és étkezés rákos megbetegedés megelőzéséhez, és ha kialakult, akkor az ellene való harc felvételéhez:
Mellráknál fogyasztható ételek: Szója, Tofu, Szójatej, Gyümölcs, Zöldség, Olívaolaj, C,-E,- Vitaminok, Szelén és Melatonin
Vastagbélráknál fogyasztható ételek: Rostanyagok, Gyümölcs, Saláta, Teljes őrlésű Kenyér és Tésztafélék, Joghurt és Kalcium, Nyomelemek(Szelén, Germanium és Stroncium)
Tüdőráknál fogyasztható ételek: Gyümölcs, Zöldségek, C,-E,- Vitaminok, Flavonoidok nagymértékben
Veseráknál fogyasztható ételek: Gyümölcsfélék, Elsősorban Citrusfélék, Déli gyümölcsök, Hazai almafajták, Nyers saláta, C,-E,- Vitaminok
Méhnyakráknál fogyasztható ételek: gyümölcs, Zöldség, Legfőképpen Bétakarotinban gazdag Sárgarépa, C Vitamin,Folsav, Antioxidánsok(A,-E,-C,-vitaminok), Célzottan nyomelem pótlás
Méhráknál fogyasztható ételek: Gyümölcs, Zöldség, Teljes kiőrlésű Kenyér és Tésztafélék, Hüvelyesek, Hagyma, Fokhagyma, Bétakarotin
Petefészekráknál fogyasztható ételek: Zöldség, Különösen Sárgarépa, Teljes kiőrlésű Kenyér, Halfélék
Hirtelen ezeket találtam. Remélem segítettem valamicskét. S sok hozzászóló jó dolgokat írt. Vedd ki belőlük a legjobb tanácsokat, és küzdjetek! Ne adjátok fel! Legyenek célok amiket még elakartok érni! Egy hozzászóló a legjobb dolgokat írta le. Sose adjátok fel! Sok erőt kívánok!
Millió alternatíva van, a nyugati orvoslást: kemo, sugár stb-t messziről kerüljétek el. Jót nem tudok mondani előbbiekről. Homeopátia, gyógyteák, Biologika-GNM-Új Orvostudomány, reiki, kristálygyógyászat, természetes vitaminkészítmények, agykontroll, táplálkozásterápia...
Ezeket ismerem, használtam már. Csak ajánlani tudom ezeket, ha használod a google-t, mindent megtudhatsz róluk. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!