Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Áttétes daganatból orvosi...

Áttétes daganatból orvosi beavatkozás nélkül, gyógyógyúlt már ki vki? Milyen útón? SOS! KÖSZÖNÖM!

Figyelt kérdés

2012. szept. 19. 18:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Kurkumáról hallottál?Egy füszer,de hatásosnak bizonyul és megvehető árban van..

[link]

2012. szept. 24. 14:40
 22/29 Gergő1 ***** válasza:
45%
Fontos! Ne hidd el azt, ha azt mondják, hogy nincs esélyed, vagy hogy ennyi időd van hátra. A legfontosabb dolog, az önmagadba vetett hit. Ha úgy döntesz, meggyógyulsz, akkor meg is fogsz gyógyulni! Találj valami célt, valamit, amit még muszáj megélned, bármi lehet az. Vedd körül magad vidám és pozitív beállítottságú emberekkel, sokat fognak segíteni. Amik segíthetnek konkrétan: Nagyon hatásos az essiac (googlizz rá) teakeverék, és a kendermagolaj. Ezt a 2-t mindenképp javaslom, de főleg az utóbbit. Jó még a desztillált víz, mert kitisztítja a véred (mint 1 tisztítókúra) Figyelj oda, hogy ne légy elsavasodva! Nagyon fontos! A rákos sejtek virulnak savas környezetben. Minden jót, és bízz benne, hogy simán meg tudsz gyógyulni ha akarsz.
2012. szept. 25. 07:49
 23/29 Gergő1 ***** válasza:
26%
Megnéztem a többi választ, a B17 vitamin nagyon vitatott téma, és még igen drága is, ezért sem javaslom. Amiket én írtam az tuti jó. Desztillált vizet tudsz kérni egyetemekről ingyen (Fontos, hogy az ioncserélt víz NEM desztillált víz, az nem való ivásra!) Az ezüst kolloid is jó még, azt sem írták. A kemó valóban nem jó, van ezzel kapcsolatban cikkem is. Írd be google, hogy:a kemoterápia a rákra csak rásegít és ott a 2. találat. A cukor és húsok erősen savasítanak. Nem azt mondom egyiket se egyél többet, inkább figyel arra, hogy lugosító ételeket is egyél. Erre keress rá, de több helyen, mert egyes oldalak "üthetik" egymást. Jó lugosító és tök olcsó pl a szódabikarbóna, de próbáld meg jól belőni az arányt, szakorvos segítségével. Mérd meg a véred PH-ját (reggel utáni 2. vizeletet kell mérni, fontos hogy nem az 1.t) gyógyszertárban kapsz lakmuszpapírt, azzal lehet + kérdezz rá. A PH-ra nagyon figyelj, ez az alapja az egésznek. És a jó, hogy nem kell lemondanod dolgokról, elég ha ellensúlyozod azt lugosítóval. Fontos még a sok zöldség és gyümölcs, de főleg a zöldség, de ezt már biztos hallottad.
2012. szept. 25. 08:00
 24/29 anonim válasza:

Szervusz!

Nem régiben kaptam egy könyvet a rákos megbetegedésekről, és annak természetes úton való gyógyításáról, vagy legalábbis ellene való harc segítéséről. Nem tudtam mit kezdjek vele, de most előkerült, és találtam benne pár hasznos infót.

Természetesen ennek( 09-22 15:25 ) a hozzászólónak a szövegét szeretném csak kiegészíteni, és az utolsó hozzászóló javaslataival együtt biztos sikert érhettek el. 09-22 15:25(Ekkori hozzászólást is vedd ehhez, meg az utolsó hozzászólót)

Étrend, és étkezés rákos megbetegedés megelőzéséhez, és ha kialakult, akkor az ellene való harc felvételéhez:

Mellráknál fogyasztható ételek: Szója, Tofu, Szójatej, Gyümölcs, Zöldség, Olívaolaj, C,-E,- Vitaminok, Szelén és Melatonin

Vastagbélráknál fogyasztható ételek: Rostanyagok, Gyümölcs, Saláta, Teljes őrlésű Kenyér és Tésztafélék, Joghurt és Kalcium, Nyomelemek(Szelén, Germanium és Stroncium)

Tüdőráknál fogyasztható ételek: Gyümölcs, Zöldségek, C,-E,- Vitaminok, Flavonoidok nagymértékben

Veseráknál fogyasztható ételek: Gyümölcsfélék, Elsősorban Citrusfélék, Déli gyümölcsök, Hazai almafajták, Nyers saláta, C,-E,- Vitaminok

Méhnyakráknál fogyasztható ételek: gyümölcs, Zöldség, Legfőképpen Bétakarotinban gazdag Sárgarépa, C Vitamin,Folsav, Antioxidánsok(A,-E,-C,-vitaminok), Célzottan nyomelem pótlás

Méhráknál fogyasztható ételek: Gyümölcs, Zöldség, Teljes kiőrlésű Kenyér és Tésztafélék, Hüvelyesek, Hagyma, Fokhagyma, Bétakarotin

Petefészekráknál fogyasztható ételek: Zöldség, Különösen Sárgarépa, Teljes kiőrlésű Kenyér, Halfélék

Hirtelen ezeket találtam. Remélem segítettem valamicskét. S sok hozzászóló jó dolgokat írt. Vedd ki belőlük a legjobb tanácsokat, és küzdjetek! Ne adjátok fel! Legyenek célok amiket még elakartok érni! Egy hozzászóló a legjobb dolgokat írta le. Sose adjátok fel! Sok erőt kívánok!

2012. szept. 25. 09:58
 25/29 anonim ***** válasza:
49%
19/24 válaszoló vagyok,azt az oldalt halgattam amelyiket ajáltam és az eggyik előadásban azt hallottam,hogy egy lánynak emlődaganata+áttéte volt és ma már 83 éves öreg mama...csak szőlőt evett néhány hónapig valakinek a tanácsára...fekete szőlőt.
2012. szept. 25. 21:07
 26/29 anonim ***** válasza:
Anyukám melldaganattal műtött majd 1 évre rá áttét a méhére ! Ennek 25 éve ! Kilehet gyógyúlni csak akarat és hit kell hozzá ! Minden nap szines gyümőlcsöket, zőldséget evet ! Igaz húst nem fogyaszt semmilyen formában ! Szénhidrátot keveset ! C-vitamín napi 3-4 ezer mg. szóval nem kellenek drága szinte megfizethetetlen anyagok !
2012. szept. 26. 22:47
 27/29 A kérdező kommentje:
HŰŰŰŰۢ!!!Hát rengeteg információt kaptam s segítséget Tőletek.Nagyon-nygon köszönöm Mindenkinek)!!!
2012. szept. 28. 07:50
 28/29 anonim ***** válasza:

Millió alternatíva van, a nyugati orvoslást: kemo, sugár stb-t messziről kerüljétek el. Jót nem tudok mondani előbbiekről. Homeopátia, gyógyteák, Biologika-GNM-Új Orvostudomány, reiki, kristálygyógyászat, természetes vitaminkészítmények, agykontroll, táplálkozásterápia...

Ezeket ismerem, használtam már. Csak ajánlani tudom ezeket, ha használod a google-t, mindent megtudhatsz róluk. Hajrá! :)

2012. okt. 6. 14:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Kékgolyó+gyógygomba (1ismerősünk akiről már az orvososk is lemondtak
2012. okt. 20. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!