Áttétes daganatból orvosi beavatkozás nélkül, gyógyógyúlt már ki vki? Milyen útón? SOS! KÖSZÖNÖM!
Mindenki másra eszküszik.És mindegyik kérdéses.
Én egyre többet olvasok a teljes szénhidrát megvonásról. Állítólag éhen hal a daganat.Olvass utána.
Sajnos a B17 és társai nagy pénz lehúzás. Én mindent kipróbáltam, végül a csoda az volt, hogy szuper jó sebészt találtam. Ez volt a csoda az összes hókusz- pókusszal csak megöltem volna magam.
Csak pénz kidobás.
Szervusz!
Hallottam, és olvastam róla hogy teljesen kigyógyultak emberek a rákból, és némelyikük az áttétesből is.
Az alábbiak kellettek hozzá:
Makro-és mikrobiotikus étrend kiépítése és tartása, természetgyógyász aki felügyel, tanácsot ad, és segít, és akupunktúrás tű kezelések. És rendes orvos aki segíthet ezeken felül. Néhányan kemóval együtt végig csinálták ezeket, és teljesen meggyógyultak. Sokan 15 éve gyógyultnak nevezhetőek. Sok erőt, és sikert kívánok! Keress ilyen embereket, meglásd nagyon sokat fognak tudni neked, nektek segíteni. Remélem én is segíthettem valamit. Áldott napokat!
Ut.: Kínai gyógyfüvek, és teák is hatásosak de ahhoz igazi szakembert kell találj aki ért is ezekhez.
Sok pénzt lehúznak a daganatos betegekről. Akinek agyi áttétje van, arra a kemo nem hat.
Családunkban volt több daganatos. Egyik mindent megvett, vmi injekciót amit németo-ból hoztak neki, c vitamin magas dózisban, céklalé-búzafű-teák, pl a cod-tea stbstb...mindent amit lehetett megvettek neki, de semmit nem használt. Egy másikat megmütöttek, nem vett semmi vitamint és jól van (több éve műtötték). A daganatok sejtjei is különbözőek, máshogy reagálnak.
3 éves tünetmentesség nem gyógyulást jelent, akkor még nagyon kell vigyázni (később is).
A daganatokat (szerintem) orvosi beavatkozások nélkül nem lehet gyógyitani, áttétest pedig főleg nem.
Sajnos van az a határ ahol már az orvos sem segit.
17-es vagyok, bocsi utolsót olvastam most, még vmi:
ismerek olyant aki gyógyult áttétesből, de nem orvosi beavatkozás nélkül, és nem agydaganatnál.
Ezen az oldalon biztosan találsz hasznosat:
Jobb oldalon kiválasztod a hanganyagok,betegségek,Táplálkozási tanácsok rákbetegeknek.
Halgatható.
Amugy apám 1995-be volt beteg,valami sugárkezelést kapott és azóta jól van,okt.28-án lessz 76 éves...mindenevő-mindenivó.
Azt hallottam orvosi körökbe,hogy a ráksejtek a fehérjétől szaporodnak és cukortól hiznak,az ellenszerük pedig a mértéktelen zöld fogyasztás mert akkor éhen pusztul.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!