1/6 anonim válasza:
Ha van etil(nem metil) alkoholod, akkor lekenheted vele. Ha van otthon kakukkfüved, készíts belőle tinktúrát, bár az kb két hét. Én arcszesszel kenem le. Borzalmas az íze, meg csíp is. De hamarabb múlik. Ha van olyan 50 fok körüli pálinkád az is jó. Öblögesd ki vele a szád. Ne nyeld le, csak öblögesd. Ha házi pálinkád van, ami több mint 50 fok, annál jobb.
2/6 A kérdező kommentje:
ok, etillel szoktam de nem sokat ér
2012. szept. 4. 19:56
3/6 anonim válasza:
Nekem a nyelvemen volt afta és a Glycoseptet írta az orvos el is múlt azt vedd meg.
4/6 anonim válasza:
én meg After feloldódó tapaszt szoktam az aftámra meg a számban lévő sebekre használni. már egy tapasz után is kevésbé fáj.
5/6 anonim válasza:
Ha természetes gyógymódot akarsz, akkor azt ajánlom neked ami nekem be vállt. GINGISOL - FOGINY ÉS SZÁJÁPOLÓ OLDAT Kiskorom óta ismerem az aftát. Elsősorban sokat segít, z ha ftád van nponta többször mosol fogat,erős mentolos fogkrémmel. Ugynis fogkrémben levő mentol nyugttja az aftát, és csillapítja a gyulladását. Ha naponta 3x mosol fogat akkor ebben az esetben Naponta 6x moss fogat és ha lehet minden evés után. A mentolos cukorka nem jó, mert a cukor irritálja a gyulladást. Szóval cukor, csoki kerülendő. :)))
6/6 dingodongo válasza:
UrIsten! Fogkremet nehogy tegyel ra! A mentol az nyugtatja a sebet, de igazabol hazi recept nincs nagyon ra. A megelozes a legjobb modszer, taplalkozz egeszsegesen es szedj termeszetes multivitamint. Szerintem a Lenkei vitaminok eleg jo minoseguek, de ha szeretnel ettol is jobbat tudok ajanlani, de azok arai mar eleg borsosak.
Ha mar kijott az aftad akkor a legnagyobb csodaszert ebben talaltam, nekem nagyon bejott. Nem erzel fajdalmat, es 24-48 oran belul teljesen visszahuzodik. Googliz ra a CankerCover tapaszra. Ha kell link europai eladora irj, valahol rakeresek a bookmarkjaim kozott. Ez egyebkent tenyleg mukodik, nekem is van 2 dobozzal a hutomben veszhelyzet esetere :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!