Ciszta képződésre mi hajlamosíthat? Van rá valami alternatív gyógymód?
Egyszer egy ismerősöm kedvéért utánanéztem az orr/végbélpolipoknak.Akkor azt találtam,hogy erőteljes lúgosítással lehet elejét venni csupán az újraképződésnek.
Én biztos,hogy életmódváltást javasolnék,húsok és cukor elhagyása(és lehetőség szerint a gabona elhagyása)mellett főként zöldség és gyümölcs fogyasztása,vitaminok,mozgás(bármi,ami kellemes)vagy ha ez durvának tűnik,próbáld ki a paleolit táplálkozást(igaz itt vannak húsok,de talán könnyebben kivitelezhető).Egyszer az egyik okos ember azt mondta,ne akarjuk a problémát ugyanazon a szinten megoldani,ahogy kialakult.Tehát változtatnunk és változnunk kell a gyógyulásért.Ne feledd,hogy a ciszta vagy polip elrákosodhat(sose történjen meg!)ezért most lépj,amíg lehet.Az immunerősítés is nagyon fontos,én 2000 mg C-vitamint szedek,Neked ennél is többet javasolnék(A vitaminok valóban fontosak!)
Sztem a cisztaképződés hátterében legtöbbször lelki okok vannak, de nem hagynám figyelmen kívül a gombákat sem.
Az első hozzászóló étrendi javaslataival egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!