Rákocka kérdése:
Valami alternatív gyógymódot allergiára?
Figyelt kérdés
Semmi gyógyszeres választ nem szeretnék csak természetes gyógymódot nagyon viszket a szeme könnyezek!!:S2012. aug. 23. 16:34
1/3 anonim válasza:
Apám tuti tippje: kb másfél liter ásványvízben kalciumos pezsgőtablettát old fel, és ezt iszogatja napközben. Így nem kell allergia gyógyszert szednie, mert annak állítólag erősek a mellékhatásai plusz altatnak is...
Én régebben pulsatilla homeopátiás golyócskákat szedtem, az is segített. Lehet, hogy van olyan gyógytea is ,ami jó lenne, de ennek nézz utána. Jobbulást :)!
2/3 anonim válasza:
Én tudok egy gyógynövényt, ami az allergiát helyrerakja, persze nem 1-2 hét mire meggyógyulsz tőle...
Kalcium se rossz ötlet, de az allergiát véglegnem fogja elmulasztani, max ideiglenesen (nem vagyok orvos, ez csak saját vélemény!, a pezsgőtablettás változatokról nem is beszélve, mivel tudtommal ezek kb. 17-18%-os felszívódásúak.
3/3 anonim válasza:
bocsi, gyógynövényes kapszulára gondoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!