Tudtok megbízható, hozzáértO természetgyógyászt, kineziológut vagy bármilyen alternatív gyógymódokkal foglalkozó szakembert, intézetet, akivel jó tapasztalataitok vannak?
Ide figyelj,te sz.rházi!Ennyire nincs jobb dolgod?
A google-t tudom használni.
Olyan szakembert szeretnék találni,akivel kapcsolatban jó tapasztalatokat olvasok olyanoktól,akiknek már segített a gyógyulásban.Évek óta tart a betegségem,és rengeteg orvosnál,alternatív gyógyásznál voltam már,de vagy nem volt elég a gyógyláshoz vagy kóklerek voltak.
Vicces és szellemes akartál lenni,de ez most sajnos nem jott ossze.Talán majd egyszer...:D
Menj,és szórakozz mással,te agyhalott barom.
Huh, hát ezek után már nem is merek mit írni.
Jó lenne tudni a bajod természetét, mert az eléggé behatárolja, hogy ki ajánlanak.
Én kineziológust tudnék mondani, [link] őt jó szívvel ajánlom.
Koszonom a válaszokat!
Megkérdezhetem,hogy neked lelki vagy testi betegségnél segített?
Két kineziológusnál is voltam már,de semmi változást nem éreztem.
Dr.Zarándi Ildikó
Magyarországon talán ő az a legnagyobb szaktekintély
És voltál már Dr Zarándi Ildikónál?Milyen betegségben segített?
Voltam már homeopátiás orvosnál,golyócskákat szedtem és Schlussel sókat,de nem segítettek.
Pesten van egy kezelő,ahol igaz, hogy tudomásom szerint nem orvosok dolgoznak,(én még nem jártam ott)de különbözö cikkekben,fórumokon itt-ott egyre többet hallani az emberek kedvező tapasztalatairól velük kapcsolatban. Ezek különféle problémákkal küzdő emberek akiken a módszerükkel
Ramgyógymód tudtak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!